2777
2789

مرغ برا هر نفریه تیکه بزار چون معمولا خورده میشه اضافه اومد فریز کن بعدا خودتون بخورید قرمه هم اندازه ده نفر بزاری کافیه البته بازم اگه رو مهمونات شناخت داری کدوم غذا را بیشتر دوست دارن کم و زیادش کن 

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرمه سبزی رو اندازه ده نفر نذار الکی میگن ... اونو اندازه ۶ یا ۷ نفر درست کن ..چون مرغت و دسرت خورده ...

الکی که نمیگم نظر من اینه غذا اضافه بیاد فوقش فریز میکنم بعدا میخوریم ولی کم بیاد زشته بازم هر کس یه نظری داره و نظر شما هم محترم

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

الکی که نمیگم نظر من اینه غذا اضافه بیاد فوقش فریز میکنم بعدا میخوریم ولی کم بیاد زشته بازم هر کس یه ...

نه عزیزدلم قصدم جسارت به شما نبود اگر ناراحتتون کردم ببخشید💖..اخه وقتی غذا دو نوع باشه قطعا  کم نمیاد .حالا اصلا قرمه سبزی کم باشه به فرض محال ..اون فقط برای رنگین بودن سفرس جز غذای اصلی نیست ..تازه من هرجارفتم دونوع غذا بود هردوش رو کم درست میکنن اصلشم همینه اما چون مرغ خوش خوراک تره معمولا بیشتر باید درست کرد ..اتفاقا چه بهتر که جوری درست بشه که مهمون همه غذارو بخوره و غذا نمونه

من خودم عاشق اینم سفره رنگین باشه بهترین دسر و انواع ژله و سبزی و سالاد و نوشیدنی رو میذارم  ولی کلا دو نوع غذا که واقعا اسرافه و مطمئنم خدا قهرش میاد ..