2777
2789

خواهرم وسواس داره...چند ساله..ولی بعد از کرونا افتضاح شده😭😭😭😭دکتر خوب میشناسید؟روانشناس خوب؟یکی از فامیلامون گفته دکتر ساناز خمامی کارش خیلی خوبه...کسی پیشش رفته؟

تهران؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری

اولین باری که پسرم رو بغل کردم یه حس متفاوت داشتم یه حس بکر یه حس وصف ناشدنی با خودم گفتم این ثمره ی ۹ ماه منه اون  رو بعد از خدا من به این دنیا آوردمش مطمعنم به عضو جدید خانوادم هم این حس رو خاهم داشت 
لینکشو میدی عزیزم

🌸چطور خودتان را خوشحال کنید؟

۱- دست از انجام کارهایی که تمایلی به انجامشان ندارید بردارید.

۲- رک و صریح حرف بزنید.

۳- تلاش برای راضی نگه داشتن همه را متوقف کنید.

۴- احساسات خود را بیان کنید.

۵- به نیروی درونی خود اعتماد کنید.

۶- هرگز خودتان را تحقیر نکنید.

۷- مطالعه ، ورزش و رشد فردی را جدی بگیرید.

۸- از نه گفتن بیم نداشته باشید.

۹- عشق ورزیدن و صبر کردن را تمرین کنید.

۱۰- با خودتان مهربان باشید.
https://chat.whatsapp.com/FzoksyzitmeHA7LAt1MG

🌸چطور خودتان را خوشحال کنید؟ ۱- دست از انجام کارهایی که تمایلی به انجامشان ندارید بردارید. ۲- رک ...

اگر نتونستید عضو بشید اینو امتحان کنچطور در شرایط منفی، مثبت بمانیم:

1 _ بر روی راه‌حل تمرکز کنید، نه مشکلات.

2_ به‌اندازه‌ی کافی بخوابید و استراحت کنید؛ خواب و استراحت، ذهن و بدن شما را آرام می‌کند.

3 _ ورزش کنید؛ سطح انرژی و قدرت درونی‌تان را بالا می‌برد.

4 _ همه‌چیز را بیش‌ازحد شخصی برداشت نکنید؛ مدام به حرف‌های دیگران و دلیل زدن آن حرف‌ها فکر نکنید.

5 _ با افرادی منفی‌گرا که مدام از مشکلات صحبت می‌کنند معاشرت نکنید.
https://chat.whatsapp.com/FzoksyzitmeHA7LAt1MG4N