2777
2789
عنوان

۳تا تلویزیون شکوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نان مادر و شیر پدر عههه چیز یعنی نان پدر و شیر مادر حلالت باشه🥴

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever

ببخشیدا ولی من جای همسرت بودم ایندفه تورو میشکوندم🤦😅 چرا انقد عصبی هستین دکتر رفتین؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه همه اینطوری نیستن نهایتا گریه کنن یا یه داد بزن

لطفا بیشتر پیگیری کن اصلا طبیعی نیست

ولی مشکل خاصیم نیست

باید کنترل خشم یاد بگیری

من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...

من فقط دو تا چیز بهت می گم:

۱. دکترت رو عوض کن چون به هیچ عنوان این طبیعی نیست و دکتری که این رو عادی سازی کنه (و جنسیت زده هم باشه و بگه بین زنا طبیعیه)، خودش دکتر لازمه

۲. بچه هات هییییچ وقت این رفتارای افراطیت از یادشون نمیره، اثر خیلی بدی تو روحیه شون می ذاره. نکن.

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بروسلی ای واسه خودت ، ن بابا من دلم نمیاد ب وسایل اسیب بزنم فقط دستمو محکم‌ میکوبم تو بالش ، اصن سعی کن صبرتو بالا ببری لازم نیس باهمه بحث کنی نگا کن و بگذر اعصابتو چرا خورد میکنی

وقتی یکی روی خوش بهتون نشون میده، به این معنیه که ؛ من انسانم ! و تصور میکنم تو هم انسانی ! نه اینکه من یه ساده لوحم بیا سوارم شو :)

وا کجاش طبیعیه 

خودتو کنترل کن خواهر من همینجوری بلایی سرکسی درمیاد یهو بعد پشیمونی سودی نداره 

جدا از ضربه عصبی و روحی که ب خودت و بچع هات وارد میشه و تااخر عمر روزندگیشون تاثیر میذاره. 

مطمینی دکترت دکتر بود؟

دکترت رو عوض کن، هیچ‌جا بروز خشم و عصبانیت به‌صورت فیزیکی شدید طبیعی نیست که حالا نصف زن‌ها هم این شکلی باشن! خودت و بچه‌هات صدمه‌ش رو میبینید عزیزم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "