2777
2789
عنوان

تاپیک معرفی کتاب ۳

153 بازدید | 7 پست

امروز میخوام کتاب "سیلی واقعیت" توشته دکتر راس هریس و ترجمه دکتر علی صاحبی و دکتر مهدی اسکندری رو معرفی کنم.

این کتاب ک من چاپ چهاردهمش را دارم میخونم، توسط یک روانشناس و کارشناس برجسته act نوشته شده. کتاب های ایشون به ۲۲ زبان ترجمه شده و تخصص ایشون سلامت روان از نگاه رویکرد مبتنی بر پذیرش و تعهد هست. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

دیر یا زود بالاخره واقعیت به هر کدام از ما سیلی خواهد زد.‌بیماری. خیانت. مرگ عزیزان و هزاران وقایع ناخوشایند دیگه که به صورت غیر منتظره به سراغمون میاد. در این لحظات این کتاب مبتونه نجات دهنده باشه

در این کتاب از اصطلاح "شکاف واقعیت" استفاده میشه

در یک سمت واقعیتی قرار داره که حقیقت زندگی ماست و در سمت دیگه، واقعیتی که تمایل داریم اون رو داشته باشیم. هرچه سکاف بین این دو عمیق تر باشه، احساسات برانگیخته در ما دردناک تر خواهند بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمانی که ما با سکاف واقعیت مواجه میشیم، به طور غریزی سعی میکنیم که این سکاف رو پر کنیم. اما وقتی به اونچه که میخوایم، دست پیدا نمیکنیم، چی؟ یا اگه این پر کردن نیازمند صرف زمان طولانی باسه؟

رسیدن به همه خواسته ها امری محاله. همه ما احساساتی مثل ناامیدی، سرخوردگی، شکست، فقدام، طرد شدن، بیماری، مرگ و.. را تحربه میکنیم و از این ها گریزی نیست.

اینجا "خشنودی درونی" اهمیت پیدا میکنه.

"خشنودی درونی" با "خشنودی بیرونی" متفاوته. احساس خوشایندی که هنگام تطبیق واقعیت با خواسته های ما در ما به وجود میاد، خشنودی بیرونی نامگذاری میشه. که البته همیشه هم امکان پذیر نیست. 

اما منابعی ک خشنودی درونی را در ما به وحود می ارند، همیشه در دسترسند‌  

اگر شما معتقدید که خشنودی بیرونی همیشه امکان پذیره، لطفا به سزاغ این کتاب نرید و کتاب هایی مطالعه کنید ادعا میکنند با مطرح کردن خواسته خود از کائنات و اعتقاد به براورده شدنش به همه چیز دست پیدا میکنند

اگر هم علاقمند به کتب روانشناسی زرد هستید ک اغلب هم‌پرفروش هستند، اصلا این کتاب رو نخونید. 

این کتاب شما رو در چهار مرحله، قدم ب قدم راهنمایی میکنه:

۱-با خود مهربان باشید

۲-لتگرها را بیندازید

۳-موضع بگیرید

۴- گنج را بیابید