2777
2789
عنوان

دعا برای ازدواج

82 بازدید | 4 پست

دوستان لطفا کمکم می کنید دعایی خوندید که به ازدواج ختم بشه یه خاستگار داشتم ک ردش کردم از همکار هام بود از همه لحاظ به هم میخوریم فقط خانواده اون یکم از لحاظ مالی و تحصیلی کم دارن ولی الان پشیمونم میخوام برگرده وباهم ازدواج کنیم حتی اینستا فالوش کردم اومد دایرکت یکم سرد جواب دادم و بلاکم کرد  خواهش میکنم اگ چیزی بلدید بهم بگید دعا چهل کلید و حدیث کسا و اینا رو شنیدم خوبه توراخدا اگ میدونید کمکم کنید دعاتون میکنم خیلی پشیمونم و دوستش دارم الان که فکرشو میکنم خواهش میکنم کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا سرد برخورد کردی دیگه😶 به یکی از آشناها بگو بهش بگه که ازش خوشت میاد ولی بهش بسپار به پسره ب ...

جوگیر شدم نمی دونستم چی باید بگم..اتفاقا دوست صمیمیم باهاش دوسته و از اقوامشونه ولی روم نمیشه ب این واضحی 

جوگیر شدم نمی دونستم چی باید بگم..اتفاقا دوست صمیمیم باهاش دوسته و از اقوامشونه ولی روم نمیشه ب این ...

نه بابا چه بهتر دوست صمیمیته

بهش بگو؛ بگو یجور بگه که انگار خودش متوجه شده که تو نظرت در مورد پسره مثبته و ازش خوشت اومده

نمیدونماا ولی پسره چه زود بلاک کرده پسره پخته که سریع از این کارا نمیکنه