2777
2789
عنوان

رسم و رسوم تهرانی های مذهبی

436 بازدید | 33 پست

سلام وقت همگی بخیر  عیدتون مبارک.

من خودم تورکم شوهرم تهرانی هستش و مذهبی هستن

رسم و رسومات تهرانی ها چجوریه

عقد کردیم و میخوایم  جشن عقد  بگیریم آیا جشن عقد زنونست یا مردا هم باید جدا جای دیگه جشن گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا بودنشو آره میدونم جداست منظورم این بود که آقایون رو هم باید دعوت کنیم یا خانوما کافیه؟

ارره ،،، مردا باید بیان ، عقدم طرف دختره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
تو خونه باید گرفت یا تالار اینا؟

خونه بزرگ باشه خوبه اگ کوچیکم بود هم میشه میتونید مردا رو بندازید خونه ی همسایه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
میشه یکم بیشتر توضیح بدی گلم که چیکار باید کنیم ما عقد کردیم آیا لازمه سفره عقد اینا باشه؟

الان میخاهید جشن بگیرید؟؟   اخه گفتی عقد کردم پس نیاز ب سفره نیس 

میشه یکم بیشتر توضیح بدی گلم که چیکار باید کنیم ما عقد کردیم آیا لازمه سفره عقد اینا باشه؟

مگه محضر عقد نمیکنید؟

اگه آره که تو همون محضر سفره عقد هست و بعدش شام و میوه و شیرینی به خانواده ها 

حالا تو خونه یا تالار میدن(اصولا تالار میگیرن با جمعیت کم)

فقط بزرگای فامیل دعوتن

بقیه عروسی