2777
2789

چندماهشه بچتون؟؟

من بچم بیشتر شیرخشک میخوره شیرخودم کمه هر وعده ۹۰ سی سی میدم کمه بنظرتون؟؟ 3ماه و ۱۱ روزشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکی میبینه میگه بچت چرا زیاد تپلی نیس شیرخشک میخوره باید تپل تر باشه که😑 گفتم ببینم نکنه من کم می ...

دلیل نمیشه 

من پسر بزرگمم شیر خشک خورد ولی اصلا تپل نبود 

الان این پسرمم همینطوریه 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
چرا کم میخوره؟؟ غذا خوب میخوره؟

از اول وزنش خیلی کم بود ۲۳۰۰ دنیا اومد تا ۲ ماهگی خیلی اروم بود خیلی هم داشت خوب وزن میگرفت واکسن ک زدم کلا ننگ شد و اشتهاش کمشد خیلی. خیلی هم زود دندون دراورد ۵ ماه و نیم دندون درورد 😔

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
زودبدنیا اومده بود؟؟ دکتر نبردیش؟؟

نه اتفاقا موقع خودش دنیا اومد من خودم خیلی لاغرم تو بارداری هم هیچکسو نداشتم بهم برسه سرکارم میرفتم اصن هیچی نمیخوردم بچم خیلی کوچیک بود 😔

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
نه اتفاقا موقع خودش دنیا اومد من خودم خیلی لاغرم تو بارداری هم هیچکسو نداشتم بهم برسه سرکارم میرفتم ...

الهی😢

خب باید اون موقع خیلی هوای خودتو نگه میداشتی خودت بیشتر از بچه ضعیف میشی اینجوری

یه چکاپ ببرش پیش متخصص اگه قد و وزنش نرمال نباشه حتما بهش ویتامین و یه سری غذاهای مقوی تجویز میکنه