2777
2789
عنوان

چقد بده دستت نمک نداشته باشه 😪😪

223 بازدید | 9 پست

دلم گرفته اهل تاپیک زدن نیستم ولی امشب دلم گرفته بود دوست داشتم درد دل کنم من تهران زندگی میکنم خانواده خودم وهمسرم شهرستان از۲۳ من و بچه هام اومدیم شهرمون 

همسرم ۲۹ اومد بگذریم از هزینه های سنگین زندگی خانواده ام عاشق من و بچه هامن بابام همیشه میگه بیایین بمونید تا من زنده ام ولی خوب من روم نمیشه اخه یه بازنشسته چقد مگه داره بخواد این همه مهمون داری کنه همسرم مادرش جداشده و زن بابا داره اصلن به رو خودشون نمیارن که مارو دعوت کنن من روز عید رفتم خونه پدرشوهرم یه ناهر و شام بعد زنش گفت من میخوام برم دیدن خانوادم (خانواده زن بابا یه شهر کوچیک اطراف شهرمون هست نیم ساعت فاصله اس )فرداش رفتن تا جمعه ،که برگشتن پدرشوهرم زنگ زد شما نمیاین و از حرفا ....‌بعد امشب به همسرم گفتم بریم خونه بابات تا اخر هفته که میریم تهران زنگ زد که خانواده زنم مهمونم بعدا بیاد 

منم ناراحت شدم گفتم همش گلایه میکنم میریم خونشون میگن میخوایم بریم عید دیدنی بعد یجور حرف میزنن که طلبکاریم عیب نداره حالا فردا بیا جوجه بخریم بریم با خانواده ام بیرون چون خجالت میکشم گفتم فردا میخوایم بریم خونه پدرشوهرم شوهر پر رو پرو که نمیگیرم به من چه من مهمونم خیلی ناراحتم خودش تک فرزنده نمیره مزاحم پدرش بشه یجورم رفتارم میکنه خانواده ام بی منت کردن از نظر مالی هم وضع ما خیلی خوبه اینجور نیست که یه مرغ فشار بیاره سر همسرم 

چه همسرتون بی ملاحظس حالا دوکیلو بال و کتف ک این حرفارو نداره ..ب پول نیس ادم دورهم خوش بگذرونه مهمه ک انگار همسرتون حالشو نداره

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا امده میگه صبح زود وسایل جمع کن برگردیم خجالت میکشم جلو خانواده ام یجوری میخواد بفهمونه که بخاطر هزینه اس بابام حتمن بهش بر میخوره میگه مگه تو چطور رفتار کردی شو۶رت این برداشت کرده فک میکنه ما حرفی زدیم خیلی ناراحتم اخه ادم انقد بی نون نمک تو حتی بابات مثل خانواده من نیستن الان میحوای رفتار بابات بپوشونی همه چرخوندی سمت خانواده من که حتی روحشونم خبر نداره

حالا امده میگه صبح زود وسایل جمع کن برگردیم خجالت میکشم جلو خانواده ام یجوری میخواد بفهمونه که بخاطر ...

چبکار میشه کرد یه سریا اصلا دوس دارن فقط ضد حال بزنن .ما خودمون دو هفته بود شهرستان مسافرت رفته بودیم تازه داش خوش میگزشت هوا خوب شده بود خانومم اصرار کرد برگردیم تهران نزاش حداقل ۱۳ بدرو پیش مادرم اینا بمونیم با اینکه پدر مادر خودشم اونجا هستن