2777
2789
والا جاریم اومد تو روم گفت خوبه آدم کمک کمه

توهم بگو من ن جایی کار میکنم ن کسی برا من کار کنه منکه به همه همینو گفتم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا میری خونشون بخاطر اینکه اونا کمکت نکردن بهشون اخم نکنی، فقط بشین سر جات و اصلا کمکشون نکن، همشم ...

اخه قیافه هم میگیرن و کار هم نمیکنن همه چی درهمه

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.
اخه قیافه هم میگیرن و کار هم نمیکنن همه چی درهمه

ببین عین من باش جاریم ۳۶ سالشه من ۱۶ سالم بود عروس شدم .از منکه بی بخار تر نیستی هروقت دعوتشون میکنم خورشت یا مرعم از ۳ ساعت قبل حاضره سلادا حاضر سلفون کشیده بشقاب و قاشق لیوان اینا به تعداد میزارم رواپن اماده میوه اماده فقط پذیرایی ک شوهرم انجام میده طرفارم بع خوردن میریزم ظرفشور هروقت رفتن میشورم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

فردا دارم میرم خونه مادرشوهر شهرستان اونا همیشه ی عالمه مهمون دارن هروعده با بچه ها خودشون ۲۰ نفر برا اینکه کار نکنم اسباب بازی و ماشین شن کش و توپ پسرموبرداشتم فقط اونجا با پسرم بازی کنم ک کار نکنم 

ببین عین من باش جاریم ۳۶ سالشه من ۱۶ سالم بود عروس شدم .از منکه بی بخار تر نیستی هروقت دعوتشون میکنم ...

منم دقیقا همین کار ها رو میکنم ولی میبینم یه توک پا نمیان تو آشپزخونه خیلی به خودم بد بیراه میگم که چه قدر کمک شون میکردم دلسوز بودم

منم دقیقا همین کار ها رو میکنم ولی میبینم یه توک پا نمیان تو آشپزخونه خیلی به خودم بد بیراه میگم که ...

خوب دعوتشون نکن ...تامام

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
منم دقیقا همین کار ها رو میکنم ولی میبینم یه توک پا نمیان تو آشپزخونه خیلی به خودم بد بیراه میگم که ...

اشکال ندارع منکه بچه جاریم پوشک میکردم الان بچه منو ی بوسم نمیکنه اون روز بچشو داد دست شوهرم ک نگه داره منم انداختم از خونه رفتم بیرون با پسرم جاریمم ناراحت شد بچرو برد الان یکساله نمیزاره 

تاپیکاتو دیدم دختر ساده ای هستی و مهربون اینجوری همه سوارت میشن حتی شوهرت یکم زرنگ باش ..میخای کمکت کنم؟

تاپیکاتو دیدم دختر ساده ای هستی و مهربون اینجوری همه سوارت میشن حتی شوهرت یکم زرنگ باش ..میخای کمکت ...

چی بگم والا همه سوارم شدن 

خدا از دهنت بشنوه

چی بگم والا همه سوارم شدن  خدا از دهنت بشنوه

شیما کاتوزیان .توی یوتوب و اینستا دنبال کن بهش هیروشیماهم میگن ببین معرکست حرفاشو گوش کن زرررررنگ میشی اصلا