2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اخرین روز موعدت کی بود؟

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
۴ یا ۵ روز ماه اسفند

واسه من۲۵بهمن بود امروز بتام۱۶۶۰بود

ساک تشکیل شده جنین ن هنوز گفت هفته ی بعدبیا

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
ان شالله نی نی سالم و صحیح داری 

همچنین عزیزم

دعاکن برام امروز لک بینی دارم قهوه ای دکتر شیاف داده نگرانم

همچنین عزیزم دعاکن برام امروز لک بینی دارم قهوه ای دکتر شیاف داده نگرانم

نگران نباش گلم سترس بدتره 

خیلیا با شیاف مشکلشون حل شده

انرژی مثبت بفرست

به چیزای بدم فک‌نکن

برای منم دعا کن 

اووووف خدااااا فکرای بد و دورکن ازم

دعات میکنم گلم ایشالا همه چی خوب پیش میره

۱؟؟؟؟؟

اره 

بخاطر تجویز دارو دکتر عمومی هم بود برام ازمایش نوشت که اگه منفی شه بعد دارو تجویز کنه.

از اونی که ازمایش میگرفت پرسیدم گفت هنوز تازه شاید تایم لانه گزینیت باشه هورمنی ترشح نشده

ولی دکتر گفت اگه باشی یه تیتری میندازه

موندم خودم.

ولی بتای یک ۹ روز قبل پریودی  باشه و یک هفته بعد تخمک گذاری دیگه بالا نمیره؟ 

اره  بخاطر تجویز دارو دکتر عمومی هم بود برام ازمایش نوشت که اگه منفی شه بعد دارو تجویز کنه. ا ...

معمولا زیر ۲۵ رو من شنیدم بارداری نیست 

ان شالله که باشید

من باردارم دوروز میدم ۷ هفته ولی فعلا سونو نرفتم خ استرس دارم خوردم به تعطیلات دکترا نیستن