2777
2789
عنوان

بچه شیر به شیر

113 بازدید | 9 پست

بچه ها کی بچه شیر به شیر داره..خدایی سخته دخترم اولیه خیلی اذیت می‌کنه حسودی داره..پسرمم خیلی گریه می‌کنه ...دعا کنید آروم شن

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستین...😘🥰اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد...خدایا مواظب همسر..دختر وپسرم باش 🥰💕
خیلی سخته من دارم 

خدا برات نگه شون داره 

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستین...😘🥰اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد...خدایا مواظب همسر..دختر وپسرم باش 🥰💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بچه دارم روزی صدبار میگم غلط کردم خدایی چجوری دوتا باهم رو نگه میدارید مال من این اجازه نمیده غذا درست کنم و کارهای خونه رو بکنم حتی

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
یه بچه دارم روزی صدبار میگم غلط کردم خدایی چجوری دوتا باهم رو نگه میدارید مال من این اجازه نمیده غذا ...

منم یکی دارم قید دومی رو زدم کلا 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
یه بچه دارم روزی صدبار میگم غلط کردم خدایی چجوری دوتا باهم رو نگه میدارید مال من این اجازه نمیده غذا ...

فک کن چطور زندگی میکنیم