این دیگه چه سایتیه ما میایم اینجا تا از تجربیات هم استفاده کنیم نه یه تاپیک میزنیم از مشکلمون میبینی تو تاپیک دیگه کلی چیز بخاطر مشکلت بهت میگن زندگی بقیه به خودشون مربوطه هر مشکلیم دارن به خودشون مربوطه پس سرک نکشیم تو زندگی بقیه اگه چیزیم میپرسن فقط میخان راهنماییشون کنین وبس اینقد فضول نباشیم😐😐😑
منطقی بحث کردن با بعضیا مثل این میمونه که به خر به جای هوش بگی عزیزم وایستا:)) 🙃🙂 دور کسی بگرد... که تو نبودت چشماش... دور کسی نگرده. زندگی یه جوری شده که برای شناخت آدما باید زیست شناسی بخونیم😹👐🏿 من نبضم با لبخند تو میزنه💖a💖
سایت مشکلی نداره بعضی از کاربرها مشکل اخلاقی دارن😂
🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x
اره بخدا همه از دم مریم مقدسن خدا نکنع ی اشتباهی کرده باشی تا ب غلط کردن نندازنت ولت نمیکنن
والا آدم نمیتونه مشکلشو بگه
منطقی بحث کردن با بعضیا مثل این میمونه که به خر به جای هوش بگی عزیزم وایستا:)) 🙃🙂 دور کسی بگرد... که تو نبودت چشماش... دور کسی نگرده. زندگی یه جوری شده که برای شناخت آدما باید زیست شناسی بخونیم😹👐🏿 من نبضم با لبخند تو میزنه💖a💖
ما اینجایم تا از تجربیات هم استفاده کنیم نه چیز دیگه
همینجا میگم من هر تاپیکی میزنم به خودم مربوطع اگه تجربه ای چیزی داشتین بگین اگرنه هم هیچی به هیچکی ربطی نداره که چه مشکلی دارم