2777
2789

بعد از چند تا سقط و درمان حدود ۸ سال بعد از ازدواج خدا دخترمو بهم داد.ولی از بس تو بارداری مشکلات و استرس داشتم و همزمان شدن با کرونا خیلی حال روحیم خراب بود.وقتی دخترم دنیا اومد همش ترس از دست دادن داشتم عصبی بودم و افسرده.دقیقا تو ۱۸ ماهگی دخترم متوجه شدم باردارم.فقط خدا میدونه چقدر گریه کردم چقدر ناشکری کردم.و چه ویار وحشتناکی داشتم همش حالم بود لحضه ای نبود که ویار و‌تهوع راحتم بزاره.و ضمن اینکه تمام مدت دهنم کف میکرد و بزاق دهنم انقدر زیاد بود که روزی یه بسته دستمال کاغذی مصرف میکردم.و همش دور دهنم زخم بود.کلا تو این ۵ ماه هیچ حسی به این بچه نداشتم.یعنی هر بار اومدم قربون صدقه اش برم ویارم‌ نزاشت.پریروز با لکه بینی مختصر نگرانش شدم رفتم سونو و گفتن بچه مرده.

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

ای خداااا😭😭

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درصورتی که تمام ازمایشات و غربالگری هاش عالی بود.بچه ام بهم پشت کرد.ازبس ناشکری کردم و‌بهش بی مهر بودم.دوروز درا کشیدم تا طبیعی دفع بشه که نشد اخرشم سزارین شدم.ویه بچه ی مرده به دنیا اوردم.ودرد وحشتناکی که میدونم حقمه.دکترم گفت ۵ دور بند ناف دور گردن بچه پیچیده بوده.من میدونم خوذش خودشو کشته از بس که مادر بدی داشته.وگرنه چرا یه بچه ی ۵ ماهه ۵ دور بند ناف دور گردنش بپیچه.الان دارم از عذاب وجدانو درذ میمیرم هنوز تو بیمارستانم تخت خالی نوزاد کنارم جیگرمو اتیش میزنه . مظلومیت این بچه منو آتیش میزنه

امیدوارم خدا منو ببخشه .این بچه منو ببخشه دارم دیوونه میشم دق دارم میکنم .دو روزه از دخترم. دورم 

درصورتی که تمام ازمایشات و غربالگری هاش عالی بود.بچه ام بهم پشت کرد.ازبس ناشکری کردم و‌بهش بی مهر بو ...

خودت رو سرزنش نکن

منم بارداری ناخواسته داشتم درک میکنم چی میگی

حکمت خدا رو دست کم نگیر

خودش داد ؛ خودش هم گرفت

هنوز بیمارستانی کم‌کم حالت بهتر میشه ان شالله 

درصورتی که تمام ازمایشات و غربالگری هاش عالی بود.بچه ام بهم پشت کرد.ازبس ناشکری کردم و‌بهش بی مهر بو ...

دکتر گف علت پیچیدن بند دور. گردن چی بود

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای! خدا بهت آرامش بده منم ۳ ماهه ناخواسته باردارم همش ناشکری می‌کنم، تنم لرزید تاپیکت خوندم

نه تورو خدا ناشکری نکن.به منم همه میگفتن.حتی یبارم نگفتم خدایا شکرت.یبارم قربون صدقه اش نرفتم.در صورتی که سر دخترم خودمو براش میکشتم.چی کار کنم با این عذاب وجدان 

نه تورو خدا ناشکری نکن.به منم همه میگفتن.حتی یبارم نگفتم خدایا شکرت.یبارم قربون صدقه اش نرفتم.در صور ...

عزیزم دیگه عمرش به دنیا نبوده بمیرم برا دلت...منم امروز به شوهرم می‌گفتم تو دوستش داری؟ گفت معلومه گفتم من هیچ حسی بهش ندارم 😢

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
خودت رو سرزنش نکن منم بارداری ناخواسته داشتم درک میکنم چی میگی حکمت خدا رو دست کم نگیر خودش داد ؛ ...

نمیدونم چرا الان انقدر دارم میسوزم.اصلا نمیتونم خودمو اروم کنم.از خودم بذم میاد.از اون اولش گفتم پس خرجش چی پس اینده اش چی تو این مملکت جای دو تا بچه نیست من از اول یع دونه بچه میخواستم همش کفر گفتم.با هر کی هم مینشستم پای صحبت میگفتم من نمی‌خواستم ناخواسته بود به بچه ام بر خورد پر کشید رفت 

علت سقطای قبلیت چی بود و سر دختر ت چ دارویی مصرف کردی ک موند

علتشون ایست قلبی و تشکیل نشدن قلب بود.سر دخترم انوکساپارین میزدم روزی یه دونه