2777
2789
عنوان

میگن کار خوبی نیس اما من انجام میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 39 پست
دلم خواست عکس موهاتو ببینم🥲

الان خیس و تو  حوله‌س نمیشه بگیرم

ببینم عکسی که معلوم باشه تو گوشیم پیدا می کنم

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
الان خیس و تو  حوله‌س نمیشه بگیرم ببینم عکسی که معلوم باشه تو گوشیم پیدا می کنم

گفتی پُره دلم رفت

آخه خودمم یک موهایی داشتم ۴ ساله افتاده تو ریزش کچل شدم😪

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سنگینیش اذیتم می کنه

آخی عزیزم خوشبحالت

انشالله همیشه همینجوری بمونه برات

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
آخی عزیزم خوشبحالت انشالله همیشه همینجوری بمونه برات

مرسی گلم

کاش سفید نشه 😩

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
آره برای خودمم غم انگیزه چون من از پیر شدن خیلی می ترسم و هر وقت موی سفید می دیدم کلی غمگین می شدم ...

من امروزچندتا دیدم یه ذوقی کردم خیلی خوشگله لای موهام 

چندسالته؟؟

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
من امروزچندتا دیدم یه ذوقی کردم خیلی خوشگله لای موهام  چندسالته؟؟

۳۳