2777
2789
عنوان

تقویت مو

1182 بازدید | 20 پست

برای تقویت و کمک ب رشد مو هفته ای دو بار از آب برنج استفاده کنید(موقع حمام بزنید ب موهاتون با کلیپس جمع کنید کارای دیگه رو انجام بدید آخر سر یک بار شامپو بزنید و آبکشی کنید)

مورد دیگه قهوه اس ک حتی ب نرم شدن مو هم کمک میکنه و برای رشد مو هم خوبه،اون رو میتونید ب شامپوتون اضافه کنید

🍒

جدی میگی؟؟؟

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهوه چطور بزنیم.اب برنج نمک داشته باشه عیبی نداره

من شامپویی ک میخواستم استفاده کنم رو مقداری ک لازم داشتم توو یه ظرف میریختم و قهوه رو اضافه میکردم و با دست قهوه رو حل میکردم تووی شامپو

آب برنج نمک نباید داشته باشه

برنجت رو آبکش بذار زیر آبکش به ظرف بذار ک آب بره تووی ظرف بعد ک برنج رو ریختی تووی قابلمه روغن بریز یکم بعدشم نمک و حسابی قاطی کن ک ب خوردش بره

🍒
من شامپویی ک میخواستم استفاده کنم رو مقداری ک لازم داشتم توو یه ظرف میریختم و قهوه رو اضافه میکردم و ...

مرسی عزیزم.باعث افزایش مو هم میشه

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
برا نرم شدن و خشكي مو چي خوبه؟ ماسك ميزنم فقط تو حمام خوبه سرم مو هم فقط دو ساعت خوبه بعد خشك ميشه ب ...

رنگ و دکلره داشتی؟

آخه من دکلره کردم و چند بارم مشکی گذاشتم موهام واقعا آسیب دید ولی الان خداروشکر خیییلی بهتر شده و یه مدت رشد موهام انگار متوقف شد واقعا ولی الان عالی شده باز

ب ساقه ی موهات روغنایی ک گفتم رو بزن قبل از حمام

🍒
برا نرم شدن و خشكي مو چي خوبه؟ ماسك ميزنم فقط تو حمام خوبه سرم مو هم فقط دو ساعت خوبه بعد خشك ميشه ب ...

منم چندتا ماسک گرفته بودم و استفاده میکردم ولی ب نظرم درمان کننده نبودن اصلا فقط موهام نرم میشد ولی هنوزم شکستگی و خشکیش زیاد بود

🍒