2777
2789
عنوان

کیا برای بچه های ۵ ساله واکسن زدن

354 بازدید | 17 پست

پسرم آخر فروردین ۵ سالش تموم میشه ، نمی دونم چیکار کنم مخالف واکسن نیستم ولی ته دلمو خالی میکنن اطرافیان شما چه کردین؟

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

بنظرم نزن!

نه من نه همسرم زدیم

با اینکه باردارم هستم

تاحالا کرونا ام نگرفتم

خالم سه دوز و زد، پریودش شدید شده و اصلا نمیتونه کنترلش کنه

این که دیگه بچس

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چطور ریسک میکنن به بجه واکسن میزنن 

الان واکسنم نزدی مورد نیست برو کارتشو بخر تو شهر ما ۳ دوز واکسن کارتشو ۸۰۰ میفروشن تو سیستمم میزنن که واکسن زدی 

خودمم نزدم 🤣

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خودمم نزدم 🤣

منم نزدم نمیدونم چه اصرار دارن همه بزنن

کلی واکسن دارن سرشون مونده میخان بزنن به خورد ملت 

اگه واکسن خوب بود اینهمه تو کشورای مختلف اعتراضات نمیکردن که ما نمیزنیم 

الان دیگه کارتشو میتونی بخری تو سیستمم میزنه تو واکسن زدی 

واقعا چطور ریسک میکنن به بجه واکسن میزنن  الان واکسنم نزدی مورد نیست برو کارتشو بخر تو شهر ما ...

شماچطور به خودتون اجازه میدین به کسب وکار۴تاآدم شیادرونق بدین؟واقعاعجیبین

اینجا نظرسنجی نکن یه مشت بچه ی بیسواد و کودک همسر و ... اینجان

از پزشکها و تحصیل کرده ها بپرس

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

پسر من ۱۲ ساله اس هردو روز رو زد من تعجب میکنم واکسن نبود همه اعتراض میکردن که نیست و ،شهید واکسن والان که هست میگن نزنید ؟؟؟

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

اینجا نظرسنجی نکن یه مشت بچه ی بیسواد و کودک همسر و ... اینجان از پزشکها و تحصیل کرده ها بپرس

سلام شیوا جان خوبی؟شما برا دخترا گلتون واکسن  زدین؟

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
سلام شیوا جان خوبی؟شما برا دخترا گلتون واکسن  زدین؟

سلام عزیزم

آره برای هر دو

دو دوز سینوفارم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلام عزیزم آره برای هر دو دو دوز سینوفارم

مرسی عزیزم جواب دادی ، ان شاالله همیشه سلامت باشن😍 منم براش میزنم ان شاءالله