2777
2789

سلام دوستان اگه کسی هست ک راهکار داره لدفا کمکم کنید 

حدود دوساله ک نامزدم و کمتر از یک ماه دیگه عروسیمه 

همه میدونی  ک توی این شرایط هر دختری ب توجه نیاز داره از طرف کسی ک میخواد یه عمر باهاش زیر یه سقف زندگی کنه اما من اینطور نیستم 

علاقه ای که نامزدم بهم پیدا کرد تو دوران کودکی به طور اتفاقی جرقه زد من به علاقه و دوست داستنش شک ندارم اما 

از مدتی ک بحث تاریخ ازدواج پیش اومده داره خودشو از من دور میکنه سعی داره همه وقتش با دوستاش بگذره قرار های مختلف میزاریم برای پیک نیک رفتن خرید قدم زدن بیرون رفتن ولی دقیقا تو لحظه اخر میزنه زیرش و با بقیه وقت میگذرونه 

میگم من خرید دارم دلم میخواد ب سلیقه تو باشه میای مگه اره ولی در نهایت میگه تو با مامانم برو

یه ماه کمتر مونده ب عروسیمون ولی وقتی میگم کارای عروسیمون و انجام بدیم میگه بزار بعد 

کف ب دل خودم میزنم ک کار داره دلمو خوش میکنم به اینکه شب قبل خواب حتما حالمو میپرسه اما فقط یه خسته ام تو چرا درکم نمیکنی بهم میگه 

من با همه خوبیاش و بدی هاش کنار اومدم اما دیگه کم اوردم 

نمیتونم چون اصلا نمیخواد منو ببینه بود و نبود من دیگه براش فرقی نداره 

دیگه اون ادمی نیست ک میشناختم 

بنظر شما کدوممون مقصره ؟چ گلی ب سرم بریزم 

چون نامزدیتون طول کشیده اینطور شده

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی هرچی بدبختیه از این ازدواجه😐ببین خواهر عزیزم اول مطمئن شو.ببین واقعا دوست داره بشین جدی باهاش حرف بزن بگو من عروسک نیستم هروقت دلت خواست بیای توجه کنی بازی کنی بعدش بری.میخوای مث ادم رفتار کن نمیخوای به سلامت.خودتو درگیر یه رابطه ی اشتباه نکن🥺❤️

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

چرا بهش میچسبی الان اونم دچار بحران شده میخاد به قولی مجردیاشو کنه و تموم شه باهاش حرف بزن علت رو بپرس بگو دلیل بدقولیات چیه خانما تواین تایم والا نیاز عاطفی ندارن میاز مالیه هرچی میخای برو بخر باسلیقه ی خودت یه کم رهاش کن دیگه اویزونش نباش

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
چرا بهش میچسبی الان اونم دچار بحران شده میخاد به قولی مجردیاشو کنه و تموم شه باهاش حرف بزن علت رو بپ ...

من نیاز مالی ندارم خدا رو شکر تو ابن دوسال هم هر جی خواستم درسته ک ب سلیقه اون بود ولی هزینه اش رو خودم پرداخت کردم