2777
2789
عنوان

تاپیک معرفی کتاب ۳

275 بازدید | 7 پست

در این تاپیک میخوام کتاب کار عمیق نوشته کارل نیوپورت رو معرفی کنم:

در این کتاب شما با روش کار عمیق (اصطلاحی ساخته نویسنده کتاب) اشنا میشید.

گزیده هایی ازین کتاب رو اینجا بیان میکنم. البته این ها کلیتی برای قانع کردن شما برای نیاز به کار عمیق هست.نحوه ش در فصول بعدی به صورت جزیی توضیح داده میشه.

فقط برای بهترین بودن، پاداش وجود دارد. و جمع متوسط ها عالی نمبشود. 

یادگیری نیاز ب تمرکز شدید دارد. باید ذهنتان مثل عدسی کار کند.‌ 

توجه روی ایده و با مهارتی ک میخواهید در ان استثنا شوید.، بسیار مهم است. تمرین سنجیده با حواس پرتی سازگار نیست و نیازمند تمرکز است. 
 تمرکز روی کاری ک میخواهی در ان بهترین باشی.

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

فرمول بهره وری: زمان صرف شده ضربدر شدت تمرکز

اثر پسماند توجه: با انجام چندین کار به صورت همزمان ب اینصورت ک مدام ازین‌پروژه (وظیفه) ب پروژه (وظیفه) دیگر بروید، توجهتان از شما پیروی نمیکند و پسماند توجه در کار اصلی میماند.ب خصوص اگر کارتان دروظبفه اول بدون محدودیت و با شدت توجه کمتری باشد، این پسماند بیشتر خواهد بود. حتی اگر وظیفه اول را تمام کنید، باز هم توجهتان بین دو وظیفه تقسیم می شود.
هرچه پسماند ببشتر، عملکرد بدتر

رفتار هر ده دقیقه سر زدن ب ایمیل، هدف جدیدی برای توجه معرفی میکند. خصوصا وقتی کاری را نمیتوانید الان انجام دهید، با باز گذاشتن ان پسماندهای بیشتری تجربه میکنید. 

اصل کمترین مقاومت: 

فرهنگ کار در دتیای امروز اینست ک از فرد انتظار می رود ک فوری ایمیل ها و پیغام ها را چک کند و پاسخ دهد.(فرهنگ ارتباط)

ایا داشتن ارتباط دائمی واقعا ب کار کمک می کند؟ 

خیر اینکار ب سلامت کارکنان لطمه میزند و بازدهی را کاهش می دهد. 

اصل کمترین مقاومت، در هر محیط کسب و کار بدون در نظر گرفتن سود و زیان، ما ب رفتاری ک اسان تر است، تمایل داریم. و این دلیل اصلی تمایل افراد ب این سیستم غلط فرهنگ ارتباط است. کار کم عمق آسان است.

خلاف این سبستم عمل کردن، زندکی کاری را روز ب روز سخت تر میکند حتی اگر رضایت بیشتر و نتیجه بهتر در بلند مدت تولید کند‌.

همچنین فرهنگ‌ارتباط موجب ایجاد محیطی می شود ک شما کارهای اصلیتان را انباشته کنید و فقط ب ایمیل بپردازید و احساس خوشایند بهره وری داشته باشید.  

اصل کمترین مقاومت ما را ب سمت کار کم عمق هدایت می کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی عمیق فقط از نظر اقتصادی سوداور نیست بلکه برای زندگی هم خوب است. 

تمرکز بر چیزهای خوب در زندکی مانند فیلم دیدن و قدم زدن در ساعت ۶:۳۰ میتواند ما را از تمرکز بر چیزهای بد دور کند‌. 

مثلا اگر با همسرتان سر کارهای خانه دعوا دارید ب جای تمرکز روی اینکه همسرتان تنبل است، ب این فکر کنید ک فرصت فکر کردن ب مشکل قدیمی و پیدا کردن راه حل فراهم‌شده.‌ از جنبه مثبت ببینید
تا ب نتایج‌مثبت برسید.

همچنین این توجه عمیق، شما را از توجه ب مسایل کم اهمیت و مشکلات و ناراحتی ها و نگرانی های کم عمق منحرف میکند. توحه ب این کم عمق ها  باعث نا امیدی، استرس و بیهودگی هستند‌. (مث نی نی سایت)
ذهن بیکار کارگاه اموزشی شیطان است. 
یک روز کاری پر از فعالیت های کم عمق، کسل کننده است.‌ و رضایتمندی ندارد. 

دوستلن خویم من خودم بعد از این کتاب سعی کردم نوتیفیکیشن ایمیل و واتس اپ خودم رو ببندم. و واقعا طیاد نی نی سایت نمیام. جز برای تاپیک گذاشتن و پرسش واز ددوستان. این وسط اگه کسی سوالی داشته باشه ک تجربه هام بتونه کمکش کنه هم پاسخ میدم.

در این کتاب قوانینی هم وضع شده

مثلا یکی از راه هاش اینه ک شما روزتون رو با تمرکز مثلا دوساعته روی مسیله مهم و هدف زندگیتون شروع کنید و با وجدانی اسوده بقیه روز رو برای بقیه گارهای سطحی نگه دارید. برای خیلی ها این جواب میده. 

روش دیگری هم هست ک ممکنه برای همه امکان پذیر نباشه. روش ریاضت و حبس

مثلا یک ماه جدایی از کار و جانعه و دیگزان و حبس در یک اتاق و تمرکز روی فعالیت اصلیتون. 

و روش های دیگه. 

بهرحال در هر روشی مهم اینه ک شما ب عمق برید و از کارهای سطحی دوری کنید. 

خیلی توضیح کتاب سخته. خیلی متکی ب تک تک خطوطه

امیدوارم افراد علاقمند خووش این کتاب رو مطالعه کنند و یا مثل من فایل صوتی این کتاب رو از فیدیبو گوش بدن