2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیسانسی؟ 

هر چی دوس داری ببر 

ملافه ببر رو بالشتی ببر  

ظرف و ظروف برا دوفر از سینی کوچیک گرفته تا کتری و فلاکس 

سفره یک بار مصرف تی بگ‌ چای خشک دم نوش  اگه میخوری 

طناب برای بند لباس ببر معمولا  تو تراس بند نداره‌ 

خود من برا یه طناب کل شهر و گشتم‌ 

جارو  دستی ببر 

دستما‌ل‌ گردگیری و وسایل اولیه تمییزکاری هم داشته باش تمیزی اتاق با خودته‌ 

سفره پارچه ای حتما یه متر ببر چون  معمولا صبحانه با خودته  گاهی شام و ناهار هم سلف تعطیله‌ نون  بخری خشک نشه‌ 

مواد غذایی فریز کن  مثل مواد ماکارونی‌ یا لوبیا پلو و... 

وسایل و خورد و خوراک اولین  هفترو  از خونه ببر ماکارونی‌ انواع  تن‌ کمی برنج‌ و ...

من تا بکینک‌ پودر هم‌ میبردم😅😅 آخر هفته ها بساط کیک داشتیم 

ادویه یادت نره

مگه گفتن بیاین خابگاه بازه؟

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

نبات و مسکن‌ هم  حتما همیشه داشته‌ باش‌ 

حتما‌ یه مقدار تن ماهی و لوبیا بزار کنار 

چون یه بار خوابگاه ما برف اومد آخر هفته هم بود سلف تعطیل ۱متر برف بود هیچی نیومد بگه اینجا شما چی میخورین‌ فقط دانشگاه‌ اومد برا هر اتاق نفری ۲تا لواش داد رفت😑😑😑😑 شمع‌ هم ببر با خودت برق قطع بشه اضطراری خیلی طول میکشه وصل شه اونم  گاها خرابه  

اگ رشتت علوم پزشکیه بدون میری خابگاه ولی اگ درس عملی نداری خابگاه نمیری عزیزم اونایچیزی میگن

من که پسرم مدرسه ای 😅

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
مدرسه هاحضوریه احتمالا

من نمیفرستم گلم چون این موقع سال سرویس ندارم تو تهران  و خب پسرمم تو سیستم استثنایی تحصیل میکنه البته خود استثنایی نمیدونه ما چه مشکلاتی داریم ولی مدیر و معلم حداقل ما را درک میکنن

والا نمی دونم فقط یک ماه از سال تحصیلی مونده صبر نکردن حداقل دوهفته بعد عید ببینم اصلا کرونا زیاد میشه یا نه یدفعه اعلام کردن همه دانسگاها باز مدارس باز 

والا نمی دونم فقط یک ماه از سال تحصیلی مونده صبر نکردن حداقل دوهفته بعد عید ببینم اصلا کرونا زیاد می ...

بیشتر مونده. البته برا دانشگاه ها. چون ما تا اواسط تیر باید بریم دانشگاه