2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حروف😐

یک میلیون و سیصد و چهل

عدد به تومان😐

1.340.000

عدد به ریال😐

13400000

😐😐😐😐😐😐😐

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............

یک میلیون و سیصد و چهل تومان؟

یک میلیون و سیصد و چهل هزار تومان؟

یک میلیون و سیصد و چهل ریال؟

یک میلیون و سیصد و چهل هزار ریال؟؟؟

اگه دومی باشه میشه سیزده میلیون و چهارصد هزار ریال

13400000 ریال

میشه یک میلیون و سیصد و چهل هزار تومان

من متوجه نشدم كدوم منظورته من همون عددتو واست به ريال نوشتم حالا اگر اون عدد تومان هست ميخواي ريالش كني يه صفر بيشتر بزار كلا براي تبديل تومان به ريال يه صفر بيشتر بزار يادت باشه اسم هزار كه مياد هميشه سه تاصفر و ميليون شش تا صفر داره ديگه اعدادو جاي اون صفرا پر كن عدد به ريال مشخص ميشه