2777
2789

اون زنه خاننده نیست اصلا فقط مدله که اهنگو لب میزنه 

خاننده اصلی یکی دیگس

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوانندش ایران بوده 

اونی که تو موزیک ویدئو ها میومده مدله و لب میزنه فقط 

اصن خوانندش بلوند نیس موهاش 

و چون ایران بوده نمیتونسته تو موزیک ویدئو ها باشه دیگه این مدله رو آوردن 

البته جدیدا که میگن رفته 

البته نمیدونم درسته یا نه ولی اینطوری شنیدم....

تو برنامه نوروز یه نقاب گنده زده بود😂

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever

خواننده اصلیش ایرانه

نمیتونه تو کلیپای تصویریش بخونه. چون در اسن صورت باید از ای ان خارج شه و ممنوع الورود میشه.

مثل ملانی که یکی دیگرو میاورد جای خودش تو کلیپاش این یکی دیگرو میاره اما نمیخواد با اون چهره بشناسنشو مدلو الکی معروف کنه نقاب میذاره رو صورت مدل

خواننده اصلیش ایرانه نمیتونه تو کلیپای تصویریش بخونه. چون در اسن صورت باید از ای ان خارج شه و ...

مرسی دلیل منطقی به نظر میاد 

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

گویا میخوان برای رفت و آمد ب ایران شناسایی نشن و مشکلی نداشته باشن 

از طرف دیگه میگن فرزندان خانواده های سرشناس ایرانی ک پدرشون منصب دارن هستن میخوان شناخته نشن 

منم کنجکاو شدم ی کم جویا شدم اینطور متوجه شدم 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....