2777
2789
اره. ولی بشدت بچه ننه و بی مسئولیت و گوشی بود. 6 ماه دلم کرد و رفت عیاشی وقتی برگشت من نخواستمش

همسر منم ۷ماهه ولم کرده

اما مطمئنم یه روز پشیمون میشه

دیگ اون موقع فایده ای نداره

الان دیگ ازدواج نکردی عزیزم؟

خدایا همه امیدم به توعه♥️
بین مردی که کلی زحمت میکشه کار می‌کنه ولی پول نداره با مردی که مسوولیت پذیر نیست صبح تا شب جلو تلویز ...

نه من منظورم این نبود ک کار نمیکنه

منظورم اینه ادمیه ک تعهد نداره

مثلا هرچی میشه میگ میزنم زیر همه چی

انگار زندگی بچه بازیع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم ۷ماهه ولم کرده اما مطمئنم یه روز پشیمون میشه دیگ اون موقع فایده ای نداره الان دیگ ازدواج ...

برمیگرده. مطمعن باش. از الان خوب ب همه چی فکر کن. تا بتونی موقع برگشتش تصمیمی بگیری که ازش پشیمون نشی هرگز.... 

الان یکسال و یکماهه که متعهدم.

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
عزیزم من جهزیه ام اماده بود کلا همه چی اماده بود ولی خب انگار قسمت نبود یک سالو نیمه عقد بودم تو ...

هیچ واکنشی نشون نیازی نیست بدی

الان تو توی یه بحرانی عزیزم

فک میکنی مشکل خیلی بزرگی برای همه ست

یه چی بگم بهت

اگر نگران بقیه ایی چون گفتی محیط کوچیکه

الان انقدر گرونی و بدبختی و مصیبت هست ک مردم یه سر دارن هزار سودا

دنبال مشکلاتشونن

نهایتا بشینن کنار هم بگن عههه راستی میدونستی دختر فلانیم طلاق گرفت؟؟ اونیکی هم بگه نه باباا اونام؟؟ باورم نمیشه

اینم میگه اره جدا شدن

میرن سراغ سوژه بعدی

بعدم میرن سراغ بدبختی خودشون

یه مدت ک بگذره حتی یادشون نمیاد تو با کسی عقد بودی

طرف دنبال اینه بتونه هزینه خورد و خوراک بده

وقت نداره بشینه به طلاق ملت فکر کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ما نه اولیش هستیم نه آخریش ولی خب فعلا چون تازه اس این مشکل ادم نمیدونه چطور برخورد کنه با نگاه دی ...

اول هاته به مرور زمان درست میشی منم ۱ماه اول داغون بودم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
برمیگرده. مطمعن باش. از الان خوب ب همه چی فکر کن. تا بتونی موقع برگشتش تصمیمی بگیری که ازش پشیمون نش ...

فک‌نکنم وقتی پشیمون بشه بیاد سمتم

چون خیلی مغروره

اما میگن بیشتر مردا بعده طلاق پشیمون میشن

فک‌نکنم وقتی پشیمون بشه بیاد سمتم چون خیلی مغروره اما میگن بیشتر مردا بعده طلاق پشیمون میشن

بهت قوووووول میدم برمیگرده..... 

مث چی..... 

ولی تو باید مغرور شی..... 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
هیچ واکنشی نشون نیازی نیست بدی الان تو توی یه بحرانی عزیزم فک میکنی مشکل خیلی بزرگی برای همه ست ...

اره عزیزم راست میگی

من خودم اصلا از اینجور حرفا و دخالت و سرک کشیدن تو کار بقیع خوشم نمیاد

واقعا از خدا میخام بعده طلاقم همه چیو برام آسون کنه

تا هم بتونم فراموش کنم هنسرمو

هم اینکه یه زندگی جدیدو شروع کنم

من دوران عقد جدا شدم ، و هزار برابر بهتر از قبل زندگی کردم آزاااد خوشحال ، با آرامش بودم ، اولش خیلی سعی کردم بخاطر حرف مردم باهاش بسازم ولی بعدش مامانم خودش بهم زد گف نمی‌زارم دخترم بخاطر حرف مردم با کسی ک باهاش خوشبخت نیست ازدواج کنه

بهت قوووووول میدم برمیگرده.....  مث چی.....  ولی تو باید مغرور شی.....

نه دیگ اخه به درد من نمیخوره

من خیلی برا حفظ زندگیم تلاش کردم

اما نشد

پس دیگ واقعا پشیمونی به درد من نمیخوره

اره عزیزم راست میگی من خودم اصلا از اینجور حرفا و دخالت و سرک کشیدن تو کار بقیع خوشم نمیاد واقعا ا ...

اگر میتونی حتمااااا یه روانشناس خوب برو

خیلیییی کمک میکنه بهت این دوره رو بگذرونی

ببین

نمیدونم درس میخونی یا کار داری

حتماااااا سرگرم کن خودتو

ادمی ک سرگرم نباشه میره فاز غم

برو یه حرفه یاد بگیر سرگرم شو

یا برو سر کار

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من دوران عقد جدا شدم ، و هزار برابر بهتر از قبل زندگی کردم آزاااد خوشحال ، با آرامش بودم ، اولش خیلی ...

الان مجردی عزیزم؟

اخه من شوهرمو دوست داشتم

سر یه دعوا کف دیگ نمیخامت باید طلاق بگیریم

عزیزم چیکار میکنی ابن روزها چطور خودتو مشغول میکنی؟

رو جنبه های خوب زندگی تمکرز کن دنبال مقصر نگرد 

شادی های زندگی رو بزرگ بین برای خودت 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

هیچی یکی دوماه درحال افسردگی به سر میبری همش کریه زاری و اشک وناله تازه توفکر خودکشی چرا من بدبختم چرا خدا منو دوس نداره  سپری میکنی 

تازه بعضی شبا هم دلتنگ میشی و اون همه اخلاق و کارای گندشو یادت میره 

بعد دوماه به نبودش عادت میکنی 

و بعدش کلا میگی چم بود ک براش اشک ریختم به لایق بودن و بی لیاقت بودن اون پی میبری 

اینو کسی ک تحربه داره بهت میگه 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب