سلام من سه تا دختر دارم ..نمیگم سرگرمی ندارم چرا سرگرمم باهاشون اما من ادمی هستم دلم میخواد مشغله داشته باشم که به هیچی فکر نکنم چوپ قبلا شوهرم بهم خیانت کرده و بنا به دلایلی مجبورم زندگی کنم دلم میخواد بی نهایت سرگرم باشم حالا نمیدونم پرورشگاه بهم پسر بچه میدن که بزرگ کنم یانه؟
این ۳ تا سرگرمت نمیکنن ؟ والا دوست من یدونه داره وقت نمیکنه موهاشو شونه کنه حتی
چرا ولی من موندم باید چیکار کنم دختر بزرگم ۹سالشه دومی مهدکودک میره امسال سومی هم ۳سالشه ...الان مغازه دارم اما دیگه حوصله مغازه و کل کل با مستری ندارم دیگه
ایو ای رو شاید بهت گفتن تا جایی که میدونم اون صد در صده حالا باز خودت میدونی چون دوست مامانم مسئول پرورشگاه بود میگفت برای فرزند خواندگی اولا بچه نباید داشت دوما ۵ سال انگار باید ناباوری داشته باشید سوما دو دنگ خونه به نامش کنید
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ایو ای رو شاید بهت گفتن تا جایی که میدونم اون صد در صده حالا باز خودت میدونی چون دوست مامانم مسئول پ ...
جداااا...اخه خواهرشوهرم بچه کاشتن براش سوال کردیم گفتن تخمک بارور کنن بعد بکارند ۵۰درصد تضمین میکنن....من تو سایت خوندم که الویت با کسایی هست که بچه ندارند کسانی که بچه دارند تو الویت سوم هست بعد اگه ملک نبود قسمتی از حقوق پدر باید به نام بچه بشه اما ۵سال خیلیه
ای وی اف مگه همون که تخمک نگه داری میکنن بعد دوماه میکارند نیس؟؟
والا دقیق نمیدونم ولی آیو آی و آی وی اف تقریبا شبیه هم هستن ولی درصد باروری و تعیین جنسیت تو آب وی اف انگار بیشتره باز من اطلاعات دقیق ندارم همین جا تاپیک بزن اونا که آی وی اف و آیوآی کردن زیادن اينجا میان دقیق بهت میگن
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه بخوام ادامه تحصیل بدم از کجا باید شروع کنم ...؟اخه شنیدم واسه متاهلا مجازیه فقط باید هر ترم بری ...
خب همه دانشگاه ها غیر حضوری دارن که فقط بخوای امتحان بدی من چون حوزه میرم دقیق از دانشگاه خبر ندارم ولی خب حوزه که من میرم آره شیوه تحصیلی غیر حضوری هم داره حضوری هم بری هم مهد داره و همه چیز بچه رو نگه میدارند بین کلاس ها میتونی بیای بهش سر بزنی