2777
2789
عنوان

قرص مارولین

751 بازدید | 7 پست

خانم ها کسی هست طولانی مدت از این قرص استفاده کرده باشه؟

می‌خوام در مورد عوارضش بدونم

تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش

مارولین عالی بود برای من پیدا نکردم دیگه ازش نسبت به قرصای دیگه عوارضش خیلی کمه کجا پیدا کردی

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اینجا سوال میکنم. من قرص روکین رو یه شب دیر شروع کردم یعنی ازروز ۸ پریود شروع کرذم دوتا باهم خوردم. بنظرتون تاثیر دارع؟؟؟ 

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
مارولین عالی بود برای من پیدا نکردم دیگه ازش نسبت به قرصای دیگه عوارضش خیلی کمه کجا پیدا کردی

من قزوین هستم از همینجا گرفتم

تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
حدود هشت ماه خوردم  عوارضش فقط سر درد بود برای من  جدیدا روکین گرفتم داغونم کرد

بعضی ها میگن چاق می‌کنه 

من از چاقی وحشت دارم