2777
2789

بگین چطوری با حرف منصرفش کنم

اینکه بگین برو تو اتاق کاری ب اونا نداشته باش نمیشه

از شهر دیگه میان و اگر بیان خونمون میمونن چند روز

خواهشا خونه اونایی ک بچه کنکوری دارن نرید:)

آرزو هامو گم کردم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ما سالی که من کنکور داشتم بلا استثنا یه روز درمیون مهمون بود و من می رفتم راه پله درس می خوندم 

متاسفانه درک نمی کنن و میان 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بگو مامان همین امسال رو به خاطر دخترت مهمون دعوت نکن دیگه انشالله قبول شم برم. ولی اگه مهمون دعوت کتب ممکنه سال دیگه هم خدانکرده بمونم پشت و بازم همین بساط شه 🤦‍♀️ بعد بگو مامان همین یه سال به خاااااطررر منننننننننن🥴❤

گفتم میگه ب تو کار ندارن.تو این دو روز و استراحت کردی دو روز دیگم روش 😐 اصن حضور عادیشونم رو مخه ب ...

برو کتابخونه تنها راه همینه

غم انگيزترين قستمش اينه كه من حتی نميدونم ديگه چطوری خوشحال باشم

اون سالی ک منم کنکور داشتم عیدش هم عید دیدنی داشتیم هم مهمون اومد چند روز موند. من بیشتر سعی میکردم شبا درس بخونم  و اینکه اون چند روز و به خودم استراحت دادم  

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا