2777
2789

هرچی دوست داری بخور فقط تعادل رعایت کن 

جیگر 

هویج 

فلفل 

گرمیجات بخور ولی خیلی کم چون سردی زیاد واسه جنین خوب نیست 

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
هرچی دوست داری بخور فقط تعادل رعایت کن  جیگر  هویج  فلفل  گرمیجات بخور ولی خ ...

جیگر که میگن خوب نیست بخاطر ویتامین آ زیادی که داره

آب هویجم شنیدم خوب نیست ولی هویجو نمیدونم

دوغ و شیر و ماست چی؟ 

همه میگن خوبه بخور روزی ۳ بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیگر که میگن خوب نیست بخاطر ویتامین آ زیادی که داره آب هویجم شنیدم خوب نیست ولی هویجو نمیدونم دوغ ...

من 6هفته بودم خیلی رعایت کردم گرمی هویج هیچی نمیخوردم یوبس شدم بر اثر سردی زیاد دکترم گفت حتی قهوه هم دلت خواست بخور ولی کم 

از اون روز همه چی میخورم ولی کم خیلی حالم بهتر شده 

لبنیات پاستوریزه میگن بهتره 

ولی من چون مادرشوهرم خودش درست میکنه و اطمینان دارم تمیزه محلی میخورم و بچم سالمه 

همه چی بخور ولی به اندازه هرچیزی زیادیش خطر داره

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
جیگر که میگن خوب نیست بخاطر ویتامین آ زیادی که داره آب هویجم شنیدم خوب نیست ولی هویجو نمیدونم دوغ ...

اجیل بخور. لبنیات. گوشت. روغن زیتون تو غذات بریز. نمک و ادویه کم کن. فولیک اسید صد در صد. ید فولیک اگ دکتر گفت حتما. ماهی اگ بدون جیوه. قزل الا. وسالمون. اگ تن هم بخوری خوبه. البته ماهی برا ماه سوم ببعد عالیه. میوه ها پرتقال و سیب و به زیاد. توت فرنگی کمتر. کیوی خوبه. شبا بخور ک روده هاتو راه بندازه❤️

خوش اومدی ب زندگی... زندگیِ مامان
اجیل بخور. لبنیات. گوشت. روغن زیتون تو غذات بریز. نمک و ادویه کم کن. فولیک اسید صد در صد. ید فولیک ا ...

دمنوش لیمو یا اب و ابلیمو خوبه همینا.... استراحت مطلق فعلا. تا اخر ماه سوم 

من 6هفته بودم خیلی رعایت کردم گرمی هویج هیچی نمیخوردم یوبس شدم بر اثر سردی زیاد دکترم گفت حتی قهوه ه ...

مرسی عزیزم اتفاقا من ویار ندارم و تهوع هم ندارم مثل قبلم

فقط یه کوچولو کم اشتهابخاطر همین خواستم از لحاظ تغذیه عالی باشم که بعدا بچه و خودم دچار مشکل نشم

خداروشکر که نی نیت سالمه ایشالا سالم بیاد توبغلت

اجیل بخور. لبنیات. گوشت. روغن زیتون تو غذات بریز. نمک و ادویه کم کن. فولیک اسید صد در صد. ید فولیک ا ...

مرسی عزیزم اتفاقا پرتقال و کیوی بخاطر ویتامین سی میخورم

روزی یه دونه ام اسید فولیک ۱ میلی گرم میخورم

ممنونم از راهنماییت گل من

دمنوش لیمو یا اب و ابلیمو خوبه همینا.... استراحت مطلق فعلا. تا اخر ماه سوم 

اخه سرگیجه زیاد دارم

فشارم خ پایینه

یعنی فک کنم افت قنددارم

چون چیز شیرین میخورم سریع خوب میشم دوباره بعد یه ساعت فشارم میافته

ابلیموهم که فشارو میندازه

فقط یه سوال آبغوره ضرر داره؟ من از اول آبغوره زیاد میخوردم 

الان باردارم همسرم میگه ضرر داره چون ترشه

اخه سرگیجه زیاد دارم فشارم خ پایینه یعنی فک کنم افت قنددارم چون چیز شیرین میخورم سریع خوب میشم دو ...

نه اصلا. خوبه میتونی بجای ادویه جات ب غذات بزنی. ولی اگر قندت پایینه کمتر بخور.