2777
2789
عنوان

چ کشوری میخوای بری ب خاطر چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 71 پست
این بی تی اسیا چین که عالم همه دیوانه اونان.یه گروه هستن همشون دخترن من ازوناخوشم میاد

ببین تو خوشت نمیاد دلیل نمیشه توهین کنی شخصیت خودتو نشون دادی و اگه میخوای بفهمی دخترن یا پسر برو لای پاشون میفهمی😂🤝🏻

این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خواهش کنیم چی؟ 

خواهش کنید شاید برای زیارت برم عراق و از اونجا هم یه سر به آلمان برای تجارت

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

باز دستت درد نکنه یه سر میزنی بهشون سلطان 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

😂😂👌👌

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

مصر برم اهرام رو ببینم ، ایتالیا برم جاهای باستانیش رو مال روم قدیم رو ببینم ، یونان اتن رو ببینم ، دیگه مغولستان رو دوست دارم ببینم نمیدونم چرا ، هند و چین باید جالب باشه ، سوییس خونه ی هایدی ، جزیره ی پرنس ادوارد کانادا لوکیشن سریال قصه های جزیره رو ببینم

گرچه همین ایران رو بخوای ببینی عمر کفاف نمیده

عجب 
بچها جدا ی سوال شمام عین من ایران و دوسش دارید ؟😐😐خیلی حس عجیبی بهش دارم انگار وجودم بند ِ اینجا ...

من خود ایرانو دوس دارم فرهنگ قوی ای داشتیم سنت های قشنگ ولی واقعا با وجود این دولت نمیشه موند جای زندگی نیست

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست                                                                                                  (کاربری سوم)
حیف من که اومدم تو تاپیک توی خراب .جای تو اونجاس نه ما.حالام کم گه بخور

ن عزیز من نمیخورم تو خودت بخور بیشتر نیازته😐🤝🏻

این تبادل نظرهایی که میبینید برای من نیست. من این اکانت رو از دوستم گرفتم.