2777
2789

سلام دوستان من بتام ۸۰۲ هست ولی میگن برای سونو زوده از کجا بفهمم که پوچه یا نه دارم دیوونه میشم 😭😭😭 بتام که ۸۰۲ هست کی ۱۵۰۰ یا ۲۰۰۰ میشه که برم سونو؟ ینی چقدر طول میکشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آنقدر استرس نداشته باش چرا باید پوچ باشه؟ آنقدر انرژی منفی به خودت نده عزیزم، هر چی آرومتر باشی بارداری برات بهتر میگذره. بسپار دست خدا دلتو آروم کن..

معمولا هفته ۷ یا ۸ اولین سونو رو میرن که قلب هم تشکیل شده باشه مگه مشکلی مثل لکه بینی یا درد شدید باشه که زودتر میرن

تا 9،8 هفته سنو نرو وقتی مشکل خاصی نداری بزار همین9،8 هفته برو که قل بشم بزنه دیگه خیالت راحت شه نگران هم نباش حاملگی پوچ خونریزی و لکه بینی داره بتا رشد نداره شما که این مشکلهارو نداری دیگه نگران چی هستی

من دیر به دیر کلا همیشه پریود پیشم دو سه ماه گذشته بود 

من بارداری پوچ داشتم بتام ۹۶ بود بعدش شد ۱۴۴ بعد دیگه اومد پایین از دو هفته قبل عید هی لکه بینی خونریزی دارم پدرم در اومده از هر چی نوار بهداشتی حالم بهم میخوره تمومی هم نداره تو هم هر ۴۸ ساعت هی برو تیتر بتات چک کن اگه بالا باشه لکه بینی هم نداشته باشی خوبه ولی اگه بیاد پایین بتا خودش میفته ،دکتر احمق من احتمال خارح رحمی داد میخاست ببره شکمم پاره کنه ناقصم کنه ولی رفتم بیمارستان دوبار سونو واژینال دادم اصن چیزی به اسم بارداری تو شکمم نبود خودم فک میکنم پوج بوده الانم هی بتا چک میکنم هی پایین میاد

ببین عزیزم از من به تو نصیحت. میتونی به خودت سخت بگیری و یه عالمه استرس بکشی و بارداری برات یه خاطره ی سخت و بد بشه یا اینکه ریلکس تر باشی و بذاری بارداری خاطره ی بهتری برات بشه. کلا توی بارداری آدم میتونه سر همه چیز استرس بگیره چون عوامل ایجاد استرس زیادن ولی خب به خدا توکل کن و بدون استرس نه برای خودت خوبه نه نی نی. پس سر چیزای الکی استرس به خودت وارد نکن. امیدوارم بارداری خیلی خوبی رو داشته باشی و نی نیتو صحیح و سالم بغل کنی