2777
2789
عنوان

بابام لباسهای مارو جم کرده برده

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد شوهر عوضیم افتادم با من دعوا کرد لباسا بچمو برداشت برد فکر کرد به پاش میوفتم بخاطر ۴ تا تکه لباس😏به مادرم گفتم چکار کرده مادرم گفت غمت نباشه اصلا حرفی از لباس بهش نزنی و همون عصر با بابام رفت بازار از شیرمرغ تا جون ادمیزاد واسش لباس خرید اومد

اونم دید یک هفته شد خبری از من نشد خودش اجبارا اومد جلو وقتی اونهمه لباس از بچم دید کف کرد 

با لباس های شما چکار داره

برده باهاش برن اینام نرفتن🤐

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

مشخصه تاپیک سرکاریه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خب الان مادرت میخواد به مسافرت ادامه بده یا چی؟ حداقل برید خونه پدر بزرگتون

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من از خالم لباس میگیرم ولی لباس اندازه اون نیس چند روز دیگه قراره مامانم لباس بیاره برامون هوف

عزبزم یکی از همی لباسا خودتون رو دورش بپیچ کوشولوء سرما نخوره خدایی نکرده

وقتی یکی روی خوش بهتون نشون میده، به این معنیه که ؛ من انسانم ! و تصور میکنم تو هم انسانی ! نه اینکه من یه ساده لوحم بیا سوارم شو :)