2777
2789

بچه ها من آی وی اف کردم و خدا رو شکر مثبت شده ولی اصلااااا اصلااا هیچ علائمی از بارداری ندارم خیلی نگرانم

نه درد و حساسیت سینه نه تهوع نه دل درد خیلی میترسم

۱۰ روز پیش سونو شدم ساک و کیسه زرده تشکیل شده بود

واسه سونوی قلب نرفتم هنوز

دیروزم یه کم‌لکه بینی داشتم 

همش میترسم زبونم لال پوچ باشه

کسی بوده اصلا علائم بارداری نداشته باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز برا ازمایشم فردا میخوام برم

ایشالا که خیره

منم هیچ علائمی ندارم فقط یه چند روز درد پریود در حد خیلی کم داشتم الان همونم‌ ندارم

تو این سایتا انقدر در مورد بارداری پوچ‌خوندم کلا ناامید نشدم

منم علائم نداشتم از نه هفته شروع شد.فقط درد سینه رو داشتم اونم در حدی که فقط بهش دست بزنی درد بگیره ...

اخه خیلی جاها خوندم‌که علائم نداشتن خوب نیست نشان از بارداری پوچه

این استرست بدتر ه عزیزم اولن مبارک باشه دوم من خودم سر هر دو بچه‌ها از هفته 9 بعد علائم شروع شد من ل ...

منم شیاف و امپول دارم

ولی کلا خیلی ناامیدم

دعا کن قلبش تشکیل شه🥺♥️

منم شیاف و امپول دارم ولی کلا خیلی ناامیدم دعا کن قلبش تشکیل شه🥺♥️

نیگا تو خودتو زمین بزنی آسمون بزنی خدا هرچی برات بخاد همونه تو نمبتونی کاری کنی پس نا امیدی رو بزار کنار ان شاالله که خدا برات خیر بخاد. فقط اینو بدون هیچ کار خدا بی حکمت نیست.