2777
2789
عنوان

خانوما دعایی دارین که معجزه کنه ؟

257 بازدید | 13 پست

من جنسیت بچمو تو ۱۲ هفته گفتن به احتمال دختر‌ه

دورو بریامم همه میگن دختره دعایی دارین معجزه اشو دیده باشین؟

یک هفته وقت دارم تا برم انومالی تروخدا کمکم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا رو نمیدونم ولی اگه پسر میخوای باید قبلش میرفتی دکتر تغذیه...ولی از من بهت نصیحت منم باگریه و زاری داداشمو از خدا خواستم حالا شده بلای جون خودم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
دعا رو نمیدونم ولی اگه پسر میخوای باید قبلش میرفتی دکتر تغذیه...ولی از من بهت نصیحت منم باگریه و زار ...

والا دکتر تغذیه رفتم فعلا که احتمالات هم رو دختره 

یعنی دکتری که رفتم ۱۲ هفته بگه دختره حتمت به یقین دختره 

امکان اشتباه هست؟

نه عزیزم ولی تو فامیل کلا پسر نداریم تحت فشارم  اینقد گفتن انگار عوض لذت بردنم زجر میکشم از با ...

حالا اگرم دختر شه که اشکالی نداره ناشکری نکن ، اتفاقا هم خوبه بچه اول آدم دختر باشه:) شما اگه پسر میخواستین باید از قبله بارداری میرفتین دکتر و اینا... ولی خب اگ این بار نشد برای بچه دومتون برید و در کل ناشکری هم نکنین بعدا ممکنه خیلی بد جوابشو بگیرین

والا دکتر تغذیه رفتم فعلا که احتمالات هم رو دختره  یعنی دکتری که رفتم ۱۲ هفته بگه دختره حتمت ب ...

خیلی کم پیش میاد سونو اشتباه کنه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡