2777
2789

همسرم يه اخلاقي داره كه تو شرايط اي كه استرس زياده و بايد مديريت كنه شروع ميكنه دعوا و داد و بيداد 

يا وقتي از دست يه چيزي ناراحته با من دعوا و قهر ميكنه خلاصه دلم خيلي پره

خودم يك سال مشاوره رفتم و ميگفت تو تغيير كني اينم تغيير ميكنه تنها اتفاقي كه برامون افتاد اين بود كه من اروم تر شدم همين

و ديگه تنها اميدم به خداس كه كمكم كنه چون از دست كسي ديگه كاري برنمياد

الان اين ساعت و اين لحظه تاپيك زدم كه اگر كسي دلش شكسته بود و تو اين ساعت از بيكسي به خدا پناه برده بود برا دل منم دعا كنه همين…..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره بهترین راه حل هست،حتما ادامه بدید کم کم شوهرتونم ببرید ،یا بگید مشاوره بهش زنگ بزنه تلفنی صحبت کنه،متاسفانه یکی دو سال اخیر اینقدر گرونی و شرایط اقتصادی زیاد شده که مردا دیگه توان ندارن نمیتونن از پس هزینه‌ها بربیان اینطوری خودشونو تخلیه میکنن،شما هم سخت نگیر یک مدت هر چی میگه رد کن،وگرنه خدایی نکرده خودشو خالی نکنه میبینی بلایی سرش میاد،یکی از دوستای شوهرم،قبل عید دو ماه قبل عید هنوز چهل سالشم نشده بود،اینقدر فشار اقتصادی و سختی روش بوده که سالم سالم ایفون خونه رو شب میزنه خانومش در و باز میکنه شوهره از پله‌ها میاد بالا پشت در خونه‌ی خودش سکته میکنه میمیره دکترا گفتن از فشار عصبی زیاداینطوری شده جوون فوت شد رفت

مشاوره بهترین راه حل هست،حتما ادامه بدید کم کم شوهرتونم ببرید ،یا بگید مشاوره بهش زنگ بزنه تلفنی صحب ...

مشاوره ام باهاش صحبت ميكنه روزي چندين بار خودم باهاش صحبت ميكنم مديريت استرس رو مراحلش رو ميگم ولي دريغ از يكم اموزش 

جلوي همه شروع ميكنه با من داد و بيداد و قهر و دعوا

سون موضوعي كه حتا به من ارتباطي نداره

اون وسط كافيه يه حرف بزني 

حرف ازوووووووم حتا

منفحر ميشه يهويي

بعد اگر پيش خانوادش باشيم شروع ميكنه پچ پچ با مادر يا پدرش كه نميدونم چي ميگه

خانوادش هميشه نهي ميكنم كاراشو 

عصبانيتشو

پرخاشگريشو

اما هيچ اثري نداره

مشاوره ام باهاش صحبت ميكنه روزي چندين بار خودم باهاش صحبت ميكنم مديريت استرس رو مراحلش رو ميگم ولي د ...

بازم ادامه بدید،بیشتر بزارید مشاوره باهاش صحبت کنه نه شما،واسش کتاب واسه اروم بودن و رفع استرس بخرید تا بخونه یا اگه نمیخونه کتاب صوتی بگیرید بربزید رو فلس تو ماشین گوش کنه

بازم ادامه بدید،بیشتر بزارید مشاوره باهاش صحبت کنه نه شما،واسش کتاب واسه اروم بودن و رفع استرس بخرید ...

دلت خوشه دوست عزيزم

اولين شرط تاثير اينه پذيرش داشته باشه مشكلش رو كه ايشون اصلا ندارن

دلت خوشه دوست عزيزم اولين شرط تاثير اينه پذيرش داشته باشه مشكلش رو كه ايشون اصلا ندارن

خوب با مشاوره پیش رفتن و اینکه مشاوره باهاش صحبت کنه و شما هم تلاش کنید بهتره به نظرتون،یا اینکه هر روز تنش داشته باشید و بگید درست نمیشه؟قطعا من راه اول و انتخاب میکنم حتی اگه ده سال طول بکشه