2777
2789
عنوان

اولین بار چند سالتون بود که حس کردین از جنس مخالف خوشتون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17564 بازدید | 641 پست
واییییییییییییی عجب دنیایی داشتیمااااااااااااا خخخخخخخخخخخ
مثل دخترای الان نبودیم که عاشق پول و ماشین و .... باشیم فقط تو رویامون شوهر منظور میکردیم ول شده یکی که شورتشو رو شلوارش بپوشه
سایت شده عین سمساری همه چی شلمشورباست. عمووو لطفا قالب قبلیو برگردون.
همون شب یکی از دخترای هم کلاسیم بهم زنگید....به موبایلم...من اصلا شمارشو نداشتم...اول یه دو سه بار زنگ زد که خانوم شما به من زنگ زدین شمارتون رو گوشی منه....منم نشناختمش ...من اصلا بهش زنگ نزده بودم...حالا ول نمیکرد قطع میکردم دوباره زنگ میزد...دفعه سوم صداشو شناختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار عاشق یه شوفر اتوبوس شدم.....یعنی اون ساعتی که تو اتوبوس بودم تا وقتی رسیدیم مقصد من از شدت توهم بچه هامم بدنیا آورده بودم . اسمش جعفر بود....موهاش جوگندمی بود....

کصافط فقط مثل بز نگاه میکرد .اگه پیشنهاد میداد همون12 سالگی متاهل میشدم

من من منم بگم

اولین بار و اخرین باری که عاشخ واقعی شدم 9سالم بود
عشخم پسر همسایه روبروییمون بود به اسم سامان ازم خیلی بزرگتر بود 8 سال شاید لپش چال میشد وقتی میخندید دلم ضعف میکرد براش ..موهای من بچه که بودم فر فری بود موهای اون صاف وخوش حالت ....وای غش میکردم براش به عشق اون با هزاربدبختی و دعوا مامانمو میپیچوندم میرفتم تو کوچه باهاش بازی کنم بازی که نه فوتبال با پسرا همیشه منو میذاشت دروازه از دورم هی بهم چشمک میزد حواستو جمع کن که گل نخوری .....من الان اگه برم تو تیم فوتبال دخترا بهترین دروازه بان ایران شایدم جهان بیشم
خیلی ازش خاطره دارم زیااااااااااد اما یهویی ما از اون محل اسباب کشی میکنیم چون بابام میدید نمیتونه جلومو بگیره همش تو کوچه با بچه ها بودم ...رفتیم یه خونه خیلی بزرگ با حیاط خیلی بزرگ اما چه فایده عشخم پیشم نبود :-(

کمی تفکر،کمی صبر،کمی عشق !
ما قبل توی یه خونه میشستیم همش توهم داشتم پسر همسابمون از من خوشش میاد بعد اسباب کشی کردیم رفتیم من تو ذهنم عزادار بودم حالا این چه جوری منو پیدا میکنه میاد خواستگاریم

میخواستم براش نامه بدم ادرس رو بفرستم که راحت منو پیدا کنه بیاد خواستگاریم خخخخخخخخ
سایت شده عین سمساری همه چی شلمشورباست. عمووو لطفا قالب قبلیو برگردون.