2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند مدت چسب زدین؟

دوماه دائما  ی ماهم فقط شبا

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
عزیزم دردش خیلی زیاد بود؟ تاچند روز سختت بود؟

نه هیچ دردی نداشتم فقط کلافگی زیاد داشت مثلا با دهن نفس کشیدن طاق باز خوابیدن واقعا اینا برا من خیلی سخت بود دو هفته اول

مرسی گلم

خواهش میکنم عزیزم❤️

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نه هیچ دردی نداشتم فقط کلافگی زیاد داشت مثلا با دهن نفس کشیدن طاق باز خوابیدن واقعا اینا برا من خیلی ...

خوش به حالت که پشت سر گذاشتی سختیارو... مبارکت باشه عزیزم

شادی روح داداش عزیزم صلوات😔
عزیزم دردش خیلی زیاد بود؟ تاچند روز سختت بود؟

اصلا  هیچ درد نداره حتی به اندازه یه سر درد ساده درد نداره ، ولی هفته ی اول بخاطر مراقبت ها خسته کننده س کلافه کننده س

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه