2777
2789
عنوان

۳ ساله از خونه بیرون نرفتم

1658 بازدید | 28 پست

موقعیتمو می‌نویسم لطفا بهم راهکار بدین یا حداقل راهنماییم کنین چیکار کنمم

آدم فوق العاده خجالتی و درونگرایی ام

از بچگی باهام بوده ولی الان تو این چند سال اخیر خییلی زیادتر شده

طوری که مهمونی یا جایی میریم نه تنها سمت کسی نمیرم حتی از آشناها هم وقتی کسی باهام حرف میزنه 

فقط جواب کوتاه میدم و دیگه حرفی برای گفتن ندارم

و بیشتر طرف مقابل حرف میزنه و من مثل ماست فقط نگاش میکنم😢

تو این لحظه از زندگی هییچ دوستی ندارم و با کسی رفت و آمد نمیکنم و حتی تلفنی حرف نمی‌زنم

البته بیشترش به خاطر توهین و تمسخر جامعه به خاطر بیماریم بوده الان بیشتر از ۳ ساله که حتی برای چیز کوچیکیم مامانمو میفرستم بگیره برام

این موضوع تو زمینه های مختلف داره بهم ضربه میزنه

خواهش میکنم اگه کسی کوچیک ترین کمکی تو این مورد می‌تونه بهم کنه دریغ نکنه 

زندگیم مثل غارنشینا شده دارم شدیدا اذیت میشم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول توی تصورات ذهنیت، مدل یک آدم نرمال و شاد رو بساز، بعد با اون تصورات پیش برو. اولش کمی ممکنه آسون نباشه ولی خودت باید به خودت کمک کنی، اینکه اعتراف به این اخلاقت کردی نصف راهو رفتی. 

اینم می‌تونه باشه ولی بر فرض من اعتماد به نفسمو بردم بالا با این آداب معاشرت و فن بیان نداشته ام چ ...

همش بخاطر اعتماد بنفس نداشته ات 

پررو باش برو و بیا معاشرت کن هم فن بیان یاد میگیری هم ادابش دفعه اول تپق میزنی دفعه دوم خراب میکنیدفعه سوم ضایع میشی ولی از رو نرو دفعه چهارم درست میشه 

این چیزهایی که کفتی نداری مادرزادی بدست نمیان بایددد رفت و امد کنی تا یاد بگیری وگرنه تا ۱۰۰سال دیگه هم بشینی توخونه همینی که هستی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
باورش خیلی سخته

ولی واقعیت تلخ زندگی منه

روزام کلا یکنواخته و امروزم با دیروز هیچ فرقی نداره

سه ساله با دوستام قطع ارتباط کردم به خاطر این قضیه

الان هیچ کس از دوستام خبر نداره که من کجام و دارم چیکار میکنم

کل دوران زندگیم به خاطر بیماریم در حال تحقیر شدن بودم چه تو خیابون چه مدرسه چه معلم چه غریبه و آشنا و حتی خانواده!

برای آینده ام سخت نگرانمممم😭

امشب واقعا از اون شبایی هس که دلم میخواد بخوابم دیگه بیدار نشم

عزیزم تنها کسی ک میتونه کمک کنه خودتی از خدا بخواه کمکت کنه  

خب چجوری؟!😭

خودمم اینو قبول دارم ولی چطوری عملی به همچین چیزی برسم

شما اگه در خونت میومدی بیرون به خاطر بیماریت و عقاید مسخره و جاهلانه جامعه بهت سنگ و تخم و مرغ مینداختن چی کار میکردی؟؟

اعتماد به نفس پیدا میکردی میگفتی واو دمش گرم!

عزیزم مگه کلا چند سالته. متاسفانه نمیدونم چیه ولی رفتارای جاهلانه زیاده

۲۱ سالمه

و کلا زندگی عادی و معمولیم تو همون ۳ سال اول بچگیم خلاصه میشه

دیگه بعد از اون تو همه جا و موقعیت های مختلف

زندگی برام جهنم شد

همش بخاطر اعتماد بنفس نداشته ات  پررو باش برو و بیا معاشرت کن هم فن بیان یاد میگیری هم ادابش د ...

خب چجوری راهکار شروع کننده😭

خودمم اینو قبول دارم ولی چطوری عملی به همچین چیزی برسم

شما خودت اگه در خونت میومدی بیرون به خاطر بیماریت و عقاید مسخره و جاهلانه جامعه بهت سنگ و تخم و مرغ مینداختن چی کار میکردی؟؟

اعتماد به نفس پیدا میکردی میگفتی واو دمش گرم!