2777
2789

بچها امروز نامزدم رفته مسافرت تو تایپکمم هس 

با خالش و مامانش اینا رفته ولی من شرایط رفتن نداشتم نتونستم برم 

حالا بهم پیام داده میگه چیز پنهونی تو زندگیمون گفتم ن دیگه پیگیرش نگرفت ی ساعت پا پیچش شدم ک چرا همچین سوالی کرده میگه ی گوه خوری کردن تمام شد رفت 

میگم حالا بگو چی شده میگه ی نفر گفته تو قبلا دوست پسر داشتی من گفتم گوه خوردن من اصلا نداشتم گرچه میخواستم بگم گذشته طرف ب خود ادم ربط داره ولی نمیخواستم حساسیت ب وجود بیارم از پشت تلفن 

حالا هرچی بهش میگم ی اسم بگو میگ بزار بهت میگم 

از عصبانیت دارم میلرزم

شما اگ میفهمیدی طرف کیه چ واکنشی نشون میدادین؟

الانم حالم بده  این همه کار دارم ولی اصلا تمرکز واسه ادم نمیزارن خدا لعنتشون کنه 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا قبلا دوست پسر هم داشته باشی چه ربطی به الانت داره گذشته ادما به خودشون مربوطه  

اره 

ولی حساسیت طرف مقابل و دامن میزنن 

من نمیدونم ملت چرا سرشون تو زندگی خودشون ک نیس 

یعنی بفهمم کیه دوست دارم فقط زنده مردشو بیارم جلوش 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

نامزدت درکش پایینع 

ببخشیدا

اگه مرد عاقلی  بود دماغ اون کسی که رفته اینو بهش گفته رو میسوزوند نمیزاشت کسی راجب ناموسش حرف بزنه  

بعدشم به تو نمیگفت و فکرت و درگیر نمیکرد

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
بگو مدرکشون چیه اگه بهت اعتماد داره که بهش گفتی نداری دیگه از ادمای سمی هم دوری کنید

اصلا نامزدم نمیخواست دیگه بگه اینم من این قدر بهش گفتم تا گفت الانم فقط منتظرم  فقط ی اسم بگه 

اینم تقصیر خواهر نامزدم ک میگه هی منو ببرین مسافرت مسافرت خب بگو پاشو خودت برو دیگه چرا نامزد منو میکشونی وقتی میدونه من شرایط مسافرت ندارم 

انگار نفهمن  

نامزدت درکش پایینع  ببخشیدا اگه مرد عاقلی  بود دماغ اون کسی که رفته اینو بهش گفته رو میس ...

اصلا نمیخواست بگه اینم من کلی پاپیچش شدم اینم پشت تلفن ک بودیم نمیخواستم بحث کنم حالا صبر کن حضوری بیاد با خودشم حرف دارم 

اتفاقا خوبه ک اگر اسمشو بهم بگ چشماشو دربیارم اشغالو 

اگه نداشتی برا چی میلرزی. اتفاقا فکر کن که تو نامزدی پشت سرت خرف در آوردن بهتره تا بعدش  الان م ...

ن عزیزم من از این فکرا نمیکنم 

چون غلط اضافی میکنن بخوان چرت و پرت بگن 

این طور ادما زندگی خراب کن هستن میگه از کسی بترس ک از خدا نمیترس حتما پس فرداهم میخواد کلی غلط اضافه دیگه بخورن