2777
2789

چرا این نمایش هارو تمومش نمیکنن . چرا از این که حسرت به دل بعضی ها میزارن لذت میبرن.چرا مصرف گرایی رو رواج میکنن چرا همش میخان ادای مرفهین بی درد رو در بیارن.؟؟  به خاطر دیده شدن و چند تا لایک. چرا کسی دلش به حال قشر کارگر و مستاجر نمیسوزه.  بچه های اونا هم میبینن ویاد میگیرن.  تو رو خدا بس کنید این لاکچری بازی های دروغین رو. طرف حقوق یه ماهشو داده یه ساعت گرفته که تو فضای مجازی پز بده بعد نون برا خوردن نداره.  بخدا این پدر مادرا گناه دارن، فضای مجازی بچه هارو سرکش کرده   ای کاش یکم بخودمون بیایم و زود باور نباشیم توی فضای مجازی همه ادای خوشبختارو رو در میارن. قدر کلبه خوشبختی مون رو بدونید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم تا حدودی . 

اما واقعیت اینه تو جامعه هم این ادما هستن قرار به حسرت خوردن باشه واقعیت از اینجا تلخ تره از نظر فاصله ی طبقاتی. 

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺

کلا فضای مجازی کفشیه که میشه جوراب سوراختو توش پنهون کنی🙂😑

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

حالا اینش ب کنار این فود بلاگرا غذای قابل خوردنو میان با یه چیز دیگه ترکیب میکنن و کاری میکنن ک دیگه نشه خوردش واقعا اسراف و مصرف گرایی تا چ حد ؟

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

خب همین لایک میشه منبع درامد 

والا مردم دوست دارن 

من اومدم تایپیک زدم درباره کسب درامد هیشکی توجه نکرد 

خوششون میاد اونایی که زرنگن هم پول درمیارن از،این راه

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم؛ تیکر بارداری نیست !

جیب خالی پز عالی

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !