2777
2789

بچه ها  واقعا نیمدونم چرا بعضیا اینجوری ان ...ک تا شوهر میکنن فکر میکنن به تخت سلطنت نشستن من ی دختر عمو داشتم هم سن خودم همیشه پیش هم بودیم ازبچگی  کلی باهم رفیق بودیم نا گفته نمونه تو خونه باباش هیچ کاری جرعت نداشت بکنه باحجاب  ولی از وقتی شوهر کرده ب خودش میرسه فکر کرده کیه خیلی خودشو میگیره هر روز میگه رفتم میکرو کردم  مورنگ کردم مژه گذاشتم انگار داره عقده هاشو خالی میکنه 

کل دخترای خانواده مادربم بلا استثنا اینجوری بودن

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم نمیفنمم چ سریه...من ک مثه خلا بعد عقدم بیشتر وقتم واسه دوستای مجردم بود😕😕تازه از کادوهایی ک شوهرم میخره و چیکارمیکنه و تفریح و کحا رفتم و...وهیچییییی‌نمیگفتم ک یه وقت دلشون نگیره...اونوقت اونا بهضیاشون ک تا عقد میکردن می اومدن میگفتن اینو خرید اونو خرید اینجوری کرد اونجوری کرد...بعضیا هم کلاااااا با اپم قطع رابطه میکردن😕😕😕

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

وای من نگم برات دوستم از ۵دبستان تا ۱۸سالگی باهم بودیم، اولا ک ازدواج کرد بمن نگف، بعدش هم ک گف گف اشکان گفته ب فلانی ناهار بده زحمت کشیده بهت کادو داده منو برد ی فلافلی من از فلافل بدم‌میاد ی اب پرتقال واسم گرفت 😂😂😂بعدشم گف ی گروه داریم فقط مال خانماس ازدواج کردی ادت میکنم😂😂😂

وقتی یکی روی خوش بهتون نشون میده، به این معنیه که ؛ من انسانم ! و تصور میکنم تو هم انسانی ! نه اینکه من یه ساده لوحم بیا سوارم شو :)

شاید از ذوقش تعریف میکنه 

قصدش پز دادن نیست 

مگه نمیگی از بچگی با هم بودید خوب طبیعیه بیاد کارایی که میکنه رو تعریف کنه دیگه 

بعد یه میکرو کردن و مو رنگ کردن که دیگه پز دادن نداره 

هر کسی میتونه بکنه 

شمام شوهر میکنی اینکارا رو خواهی کرد 

حالا خوبه اینا ازدواج کردن رفیقای من که به سن ازدواج رسیدن کلا قطع رابطه کردن ناگفته نماند که هنوز هم شوهر نکردن 😛😂😂😂😂

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
وای من نگم برات دوستم از ۵دبستان تا ۱۸سالگی باهم بودیم، اولا ک ازدواج کرد بمن نگف، بعدش هم ک گف گف ا ...

😂😂😂😂 وای  من ک جات بودم کلا شمارشو پاک میکردم بعدا ک براش عادی شد خودشون میان دوباره سراغ ادم

کسی ک دیده باشه عادیه براش کسی ک ندیده اینجوری میکنه 

نمیدونم والا..حالا نمیخام تعریف کنم یا بگم شوهرم خیلییی خوبخ ولی خدایی جاهایی ک شوهذم میبرد و کارایی ک میکرد کمبودایی بود ک من توخونه بابام داشتم...ولی خب بازم کلا رو این حساب ک اون بکه خووووش به حالش (به خاطرهمین یه کلمه)حتی شاید بالاتر ازمن بودن،ولی نمیگفتم..ولی اونا با اینکه شاید بعضیاشون مثه من بودن بعضیاشونم بالاتر...اولین چیزی ک عوض میشد ازشون خطشون بود😕😕😕😕بعدم عکس پروفایل:من و اقاییم همین الان یهویی🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
شاید از ذوقش تعریف میکنه  قصدش پز دادن نیست  مگه نمیگی از بچگی با هم بودید خوب طبیعیه بی ...

ن کلا رفتارش عوض شده این کارا بقول شما چیزی نی ک پز بدی ولی کلا خودشو میگیره من نمیگم همه دخترای فامیل میگن اینارو انجام داده فکر میکنه شده ملکه الیزابت