2777
2789

بفرست شوهرتو بره عطاری بگه گیاه گرمی میخوام من اسمشو یادم رفته بگه خودش میفهمه . بیار مثل چایی دم کن با نباتو زعفرون قاطی کن بخور زعفزون زیاد بریز تلخه اما کارسازه دوتا لیوان بخور من لیوان دوم خوردم خونریزی کردم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

تو این مدتم میره عطاری بیکار نشین ابجوش بریز زعفرونم بریز توش با نبات یه لیوان بخور تا میاد

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرست شوهرتو بره عطاری بگه گیاه گرمی میخوام من اسمشو یادم رفته بگه خودش میفهمه . بیار مثل چایی دم کن ...

خودت رو تو قتل شریک نکن

قتل که شاخ و دم نداره

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

قتل یعنی گرفتن حق حیات از یک موجود

یک سانت یا ۱۸۹ سانت!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
قرصا تموم شد یه لیوانم زعفرون و نبات خوردم همین چند دقیقه پیش چند قطره خون ریزی کردم امیدوارم دفع بش ...

خوبی؟؟

بفرست شوهرتو بره عطاری بگه گیاه گرمی میخوام من اسمشو یادم رفته بگه خودش میفهمه . بیار مثل چایی دم کن ...

واقعا متاسفم برات ک سقط جنین رو تبلیغ میکنی و راه های سقط جنین رو میگی دوستان یا عرضه داشته باشید بچه نیارین یک ک ا ن د و م اونقدری پولش نیست ک یک موجود بی گناه رو بکشین یا هم عرضه نداشتین بی احتیاط بودین گناهتونو نندازین ب گردن بچتون بکشینش چون با سقط شما قاتل اون میشین شرعا و قانونا دیه یک انسان زنده رو داره اون بچه چ گناهی کرده ک پدر مادرش یک بی عرضس ترسویع نمیخواین نیارین کلی راه هست برا نیوردن بچه زنا زاده رو هم میگن باید بدنیا بیاد چ برسه

عزیزم سقط نکن من خیلیا رو دیدم بعد سقط پشیمون شدن حسرت دیدن چهره بچشون و عذاب وجدانش تا اخر همراهشون بوده خیلیا نمیدونن سقط یک قتلع یک قتل الهی قربونت بشم دستتاتو اغشته ب خون بچه خودت نکن از نظر شرعی و قانونی هم دیه داره اگر نمیخواستی چرا اوردی الانم بیارش بچه های ناخواسته دوستاشتنی ترن اون موجودی ک تو شکمته الان یک انسان هست حتی تو داستانایی ک مادربزرگا برامون از رو کنجکاوی بچه بودیم ازون دنیا میگفتن میگفتن این بچه هایی ک تو شکم مادرشون سقط میشن از دنیا میرن حضرت ساره ابراهیم بزرگشون میکنه ... ای کاش تجدید نظر کنی

واقعا متاسفم برات ک سقط جنین رو تبلیغ میکنی و راه های سقط جنین رو میگی دوستان یا عرضه داشته باشید بچ ...

چقدر ادمایی مثل شما بدن ومثل شما زیاده . من مشکل داشتم باید سقط میکردم . این خانومم نمیدونم تصمیمشو گرفته اینکارو انجام داده دیگه اگه بچش بمونه ام بااین قرصا بچه سالم بدنیا نمیاد . پس بهتره کمکش کنیم تایه عمر عذاب نکشه. کسی تبلیغ نکرد راهنماییش کردم شماام چیزی نمیدونی سکوت کنید بهتره