2777
2789

چند تا ورزش انجام دادم گفتم ک یکم پریودم عقب بیوفته به یه دلایلی نمیدونم چند تا پروانه زدم برای گرم کردن و.....

و چند تا هم حرکت سنگین ایروبیک انجام دادم الن هم بد جور دلمو درد گرفته ک دارم مچاله میشم 

یعنی چرا اینطوری شدم دارم میمیرم ب مولا😭😑💔

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ورزش فشار سنگین که زودتر پریود میشه ادم

ن بخدا ورزش سنگیم انجام دادم دوماه هس ک پریودمو عقب میندازم مثلا ۱۰ یا ۵ روز 

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
داری پریود میشی😐

وای نه فردا میخام برم مسافرت با اون وضع متنفرررررررم از پریودی😭😑

وااااااااایییی چه خوب که دوس داری عقب بیوفته😅من یروز عقب بندازم سکته میکنم 😂😂

بدترین اتفاق زندگیم همین پریود شدنه اگ بخدا از ترس اینک یه بلایی سرم بیاد و شرمنده بشم بین مردم تو شب عروسی هیچ کاری نمیکنم وگرنه خیلی وقت پیش یه قرص مورسی میخوردم و این پریودی هم یکاریش میکردمو از شرش خلاص میشدم😐😑💔

بدترین اتفاق زندگیم همین پریود شدنه اگ بخدا از ترس اینک یه بلایی سرم بیاد و شرمنده بشم بین مردم تو ش ...

منم همیشه مناسبتای خاص پریودم😐مسافرت باشه عروسی باشه . یعنی انگار خبرش میکنی 😂😂

قبل عقد منم حاضر بودم بمیرم ولی نشم

اما الان یروز عقب میندازم دق میکنم یعنی😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ایشالا که نمیشی عزیزم نگران نباش استراحت کن تا ببینیم چی میشه

منم همیشه مناسبتای خاص پریودم😐مسافرت باشه عروسی باشه . یعنی انگار خبرش میکنی 😂😂 قبل عقد منم حاضر ...

اره والا انگاری اونم دعوت میشه مهمونی و عروسی😐😂😂

ممنون عزیزم چشم🙂❤