سلام من ده هفته باردارم از هفته 7ام لکه بینی داشتم که با شیاف و امپول قطع میشد ولی الان یه هفته هست لکه بینی دارم که البته خیلی بیشتر شده و درد هم دارم و روزی دوتا شیاف میزارم کسی تجربه ای داره دارم از استرس میمیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکترم این چند روز تعطیلی نیست ازش پرسیده بودم اگه دوباره شروع شد گفتن دوتا شیاف بزار بعد 14ام هم قرا ...
عزیزم منم دقیقا مشکل شما رو دارم ، از هفته ششم لکه بینی دارم، تو سونوگرافی هم همه چی نرمال بود، با وجود مصرف شیاف تا الان که هفته دهمم لکه بینیم قطع نشده، میشه جواب بدین فرزندتون به دنیا اومد؟
عزیزم منم دقیقا مشکل شما رو دارم ، از هفته ششم لکه بینی دارم، تو سونوگرافی هم همه چی نرمال بود، با و ...
سلام اره عزیزم من تا ۳ماهگی لکه بینی داشتم ولی بعدش قطع شد و خداروشکر بچم سالم بود نگران نباش استرس خیلی بده البته من استراحت مطلق بودم تقریبا یه ماهی بعدشم که رفتم کار با اینکه کارم سخته ولی مشکلی پیش نیومد