2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب و بد تو محلمون

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 35 پست

دیگه صورتش نابود شده بقیه اش بی فایده

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به افغان ها ربطی نداره

همین چند ماه پیش بود یه ایرانی سر زنشو برید و تو محل چرخوند

یا ماه پیش یه مرد اسکانلندی به یچه های خودش....

البته فرهنگ یه جاهایی کمتره کلا

اسی اینا بحث جرم شناسی و خیلی به فرهنگ ربط نداره

فروش دختر به فرهنگ ربط داره ولی اسید پاشی به تصمیم فرد و نوع کنترل خشم و هوش ربط داره.

وسط تاپیکت یاد پسر همسایمون افتادم که مراقب دخترهای محل بود😂

پژمان کجایی الان که آبجی سارات رو کشتن😂😂

الان ما مراسم مزخرف نداریم همه رو کنار گذاشتیم همین نژاد پرستی ما کنار گذاشته شده همه دنیا گل و بلبل ...

چه خبره بابا چ ربطی به نژاد پرستی داره  اونا اقلیتن تو ایـران 

من خودم خیلی احترام براشون قائلم ولی حدود ۹۰ درصدشون اینجوری ازدواج میکنن. 

این همه هشتگ راه مینداختن و دختران مظلوم افغان فلان الان تا من یه حرف زدم از رسوم الکی مزخرفشون شدم نژاد پرست 

اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
نفرت دارم از این احمق‌بازیای بعضی خانواده‌ها🔪🔪🔪 خو احمقا اونا بچه هستن یعنی‌چی ک از الان برای آی ...

اصلن فرقی نداره براشون دختر عمو پسر عمو باشن یا کلا برا غربه هام خیلیاشون این مدلین  برا ازدواج  

مثل همون کلیپی ک از یکی از کوره های سیستان فکنم پخش شده بود خانمه میگفت این دختر چهار ساله شوهر داره 

شیر بها گرفتن و قرار بزرگ شد ببرنش خونه خودش حالا دامادم ۱۲ سالش بود 

این آداب و رسوم تو ایران هم هست بعضی مناطقش. کلا افغانستان و ایران و سایر کشورهای جهان سوم خیلی شبیه ...

آره من یه کلیپ دیـدم از سیستان و بلوچستان از کوره های فقیـر نشیـن یکی از دختراش ۴ سالش بود و همنطوری باباش شیر بها گرفته بود ک بزرگ شدن ازدواج کنن 

ولی خب تعدادش کمه نسبت به افغان ها 

اونا حدودا ۹۰ درصد فکر میکنم اینطویـن 

اصلن فرقی نداره براشون دختر عمو پسر عمو باشن یا کلا برا غربه هام خیلیاشون این مدلین  برا ازدواج ...

وای!

یعنی چی آخه!

میفروشن بچهارو😭

خدا ب اون کساییکه نباید بده میده اما اون کساییکه واقعا لیاقت مادرشدن و پدرشدن رو دارن بچه نمیده😭

چرا بچه میارید ک هیچی نشده بدبختش کنید،اون حق انتخاب داره....

امیدوارم یا این رسما کنار گذاشته بشه یا نسل همچین آدمایی منقرض بشه.

خیلی به افغان ها ربطی نداره همین چند ماه پیش بود یه ایرانی سر زنشو برید و تو محل چرخوند یا ماه ...

آره میـدونم حرفات دقیفا درسته ولی حرفم اینه ک این رسومات در افغان ها زیاده حدود ۹۰ درصد 

😂 به خدا اینام همینن 

چند وقت پیش یه دختر بچه حدودا ۹ یا ۱۰ ساله در سوپر مارکت میخاسته خریـد کنه یه سواری میزنه رو ترمز یه چیزی میگه حالا دقیق نمیدونم هدفش چی بوده میخاسته دختر بچه رو سوار کنه یا ن رسیدن ریختن سرش 😂

یه شبم تو پارک یه چنتا جون از همین محلمه خودمون مست بودن رفتن دعوا افتاد چاقو داشتن درگیر شدن 

اینام از دور میدیدن زنگ زدن آگاهی اومده جمعشون کرده 😂

وای! یعنی چی آخه! میفروشن بچهارو😭 خدا ب اون کساییکه نباید بده میده اما اون کساییکه واقعا لیاقت م ...

هعے 

فکر نکن فقط اونا اینطورنا 

حرفم این بود ک در طول تاریـخ این رسومات از بین رفته مثلا همین ایران خودمون قبلنا تا سر سفره عقد همو نمیدیدن  ولی خب اید روسومات از بین رفته  شایـد خیلی کم در شهرستان های مرزی اتفاق بیافته ولی اونا هنوز این رسومات پا برجاستو مهمه 

فکر میکنم برخی اعراب هم ک رسومات خرافی دارن هم دیـگ ندارن: /

من خودم افغانستانی ام 

و خیلی خداروشکر میکنم که همچین رسومی نداریم

ARMY💜.......یک عدد پشت کنکوری😁کسی هست که با هم شروع کنیم خوندن بگه🤝✨️....부라헤 방탄💜.....کیدرامر حرفه ای🗿عاشق موزیک🎶
آره من یه کلیپ دیـدم از سیستان و بلوچستان از کوره های فقیـر نشیـن یکی از دختراش ۴ سالش بود و همنطوری ...

۹۰ درصد چیه😂😂

نه بابا الان واسه ما هم خیلی کم شده 

بین شیعه ها که اصلا میتونم بگم نیست

ARMY💜.......یک عدد پشت کنکوری😁کسی هست که با هم شروع کنیم خوندن بگه🤝✨️....부라헤 방탄💜.....کیدرامر حرفه ای🗿عاشق موزیک🎶
چقدر بی شرف  حالا پسر عمو حاضره با این صورتی که برای عروس درست کرده ازدواج کنه ؟؟؟؟

البته اگر   ک زنده در بره 

من خودم افغانستانی ام  و خیلی خداروشکر میکنم که همچین رسومی نداریم

خدارو شکر واقعا چ خوب