2777
2789
عنوان

طلاق بر اثر دخالت خانواده شوهر

1546 بازدید | 11 پست

دوستان من ۲۴ سالمه ۹ماهه عقد کردم

همسرم ۲۹ سالشه

اون‌تهران شاغله ۳ ساله با خواهرو دامادش زندگی میکنه من تو رشت زندگی میکنم

تقریبا هر ۴۰ روز همو میدیدیم

از روز اول همسرم خوب بود هر چیزی ک میخواستم تهش نظر نهایی با من بود

ولی تقریبا اخراش دیگ روی واقعیشو نشون داد هر چی خانوادش میگن فقط حرف اونا بود

متاسفانه ۳ ماهه با هم هیچ ارتباطی نداریم و باعث بانیشم خواهرشه به حرف خواهرش گوش داد حتی یکبار بهم زنگ نزد چنبار بهش پیام دادم ولی خیلی سرد تهدیدم کرد ک طلاقت میدم و فهمیدم رفته وکیل گرفته شوهرم خیلی ادم دهن بینیه مطیع خانوادست اصلا انگار واسش مهم نبود زن داره پا گذاشت رو احساسات من حتی تو این چن ماه خانوادش یکبار پیش قدم نشدن باز مادر من تماس گرفت ولی خیلیییی بد با مادرم حرف زد تمام حرمتارو شکوند تمام برنامه های عروسی رو کنسل کرد 

منم سر این کارش مهریمو اجرا گذاشتم و رفت خونه تمام فکو فامیل از من به دروغ حرف زد بهش زنگ زدم گفتم خدارو خوش میاد من هنوز اسمم تو شناسنامته انقد بی غیرتی گفت تو اجرا گذاشتی منم خواستم تلافی کنم گفت فک نکن طلاقت میدما سر ۶ ماه از دادگاه حکم ازدواج مجدد میگیرم ولی طلاقت نمیدم مهریتم تا اخر میدم

دعوای ما هم شب یلدا شروع شد خواهرش اومد فتنه به پا کرد خونمون اینم هیچییی نگفت به خواهرش مثل دسته بیل واستاد یک ماه بهم زنگ نزد اخرش خودم زنگ زدم

شما بگید دوستان ایا به چنین ادمی امیدی هست؟

یا همون بهتر کات بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا ولش کن

نه مشاوره میاد نه هیچی فقط از داره لج و لجباری میکنه تمام فکو فامیلاشونم حق و به من دادن زنداییش گفت این خانواده کلا جز خودشون هیچ کسی واسشون مهم نیست از خدا خواسته بودن رابطه ما بهم بخوره 

فقط طلاق بگیر عزیزم اگه اینجوریه 

با مردی ک چشمم ب دهن خانوادش باشه و منطقی نباشه ،استقلال و قدرت تصمیم گیری نداشته باشه و انقد راحت پشتتو خالی کنه مگه میشه زندگی کرد؟؟ این تو دوران عقد ک همه خودشونو سانسور میکنن و گل وبلبل جلوه میدن اینجوریهههه مستقل بشین ک ...

نه مشاوره میاد نه هیچی فقط از داره لج و لجباری میکنه تمام فکو فامیلاشونم حق و به من دادن زنداییش گفت ...

خب دیگه ولش کن وقتی خودشم اصرار داره تو نفهمیش بمونه 

خانه ام ابریست اما در خیال روزهای روشنم...
فقط طلاق بگیر عزیزم اگه اینجوریه  با مردی ک چشمم ب دهن خانوادش باشه و منطقی نباشه ،استقلال و ق ...

اره حتی توی واتساپ خوندم خواهراش داشتن بر علیه من حرف میزدن این هیچی نمیگفت تازه میخندید هر سری بش فرصت دادم خودشو اصلاح کنه اما متاسفانه نشد

میاد پیش من با اشکو التماس  که من از خانوادم دور میشم قول میدم حق با توئه میره تهران خونه خواهرش انگار زنه جادوگره کلا یه ادم دیگ میشه کاملا سرد و خشک و مغرور

اگر طلاقت میده حتما جدا شو با توجه به حرفایی که گفتی 

ولی اگر میگی طلاق گفته فک نکن طلاقت نمیدمو ازدواج مجدد میکنم.. بهش بگو اون در صورتیه که من تمکین نکنم.. اگر گفت زن میگیرم بگو شکایت میکنم از دستت من میخام زندگی کنم باید بیای منو ببری ولی باید مهریمو بدی.. بعدش مجبور میشه طلاق بده.... ولی تو وا نده.. حرف ازدواج مجدد زد بگو من میام تو عروسی بگیر خونه بگیر مهریمم بده تا بیام...

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
اگر طلاقت میده حتما جدا شو با توجه به حرفایی که گفتی  ولی اگر میگی طلاق گفته فک نکن طلاقت نمید ...

نه اون نمیخاد طلاق بده قصد اذیت کردنمو داره 

تمکین زده ولی من تا دیقه اخر میگم باشه منتظرم خونه رو اوکی کنه بعد با کلی اذیت نمیرم خونش ولی اول سر مهریه میکشونمش دادگاه بعد اینکه چنتا سکه داد اونوقت جدا میشم تا یاد بگیره بخاطر دیگران زندگیشو نپاشونه

اخه اصن توانایی گرفتن زن نداره گلم فقط هدفش تهدید منه و من طلاق نگیرم