2777
2789
عنوان

سقط با قرص

174 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من الان دقیقا ۶هفته و ۵ روزه باردارم و میخام بندازمش یبار حدودا ۱۰ ۱۲ روز پیش یه بسته سایتوتک استفاده کردم هر یه ساعت یدونه واژن یدونه زیر زبونی و فقط درد و تهوع و ...داشتم و یه قطره ام خون ریزی نکردم‌ الان میخام دوباره یه بسته استفاده کنم توروخدا کسایی ک تجربشو دارن راهنماییم کنن الان زمان مناسبی هست؟عاخه دفه ی پیش دکترم گفت زود استفاده کردی برا همون نیوفتاده 

میشه بگین ب چ روشی استفاده کنم ک زود اثر کنه؟

لطفا علتشو نپرسین خودمم خیلی حالم بده از اینک مجبورم اینکارو کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم میدونم به شما بگم این کار قتل نفس حساب میشه به مذهب و دین کار ندارم وجدانن نکن

من تنها تصمیم گیرنده نیستم همسرم نمیخواد و نمیتونم قانعش کنم مجبورم وگرنه کاملا میدونم چقدر گناه بزرگیه

شما تجربشو داشتی؟ سختیش مهم نیس فقط مثل سری قبل نشه

بله تجربه کردم و به شدت عذاب وجدان گرفتم. اگر مجبوری حتما تحت نظر متخصص باش حتما بعد سقط سونو بده و اگر گروه خونی خودت و همسرت منفی و مثبت هست باید امپول رگام تزریق کنی

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
تحربه داشتم  اما نمیگم .

هیچکس راهنماییم نمیکنه منم بنا ب دلایلی ب انجام اینکار مجبور شدم راهنمایی شما باعث میشه حداقل کمتر اذیت بشم و آسیب ببینم

من تنها تصمیم گیرنده نیستم همسرم نمیخواد و نمیتونم قانعش کنم مجبورم وگرنه کاملا میدونم چقدر گناه بزر ...

میتونید شما بخواهید میتونید من اهل قسم دادن نیستم ها اما این ایام متعلق به سه ساله اباعبدالله ست متوسل بشید به این باب الحوائج نگهش دارید شما مادرشی همه ی امیدش به شماست

آقا هستم                                                      امیری حسین و نعم الامیر
بله تجربه کردم و به شدت عذاب وجدان گرفتم. اگر مجبوری حتما تحت نظر متخصص باش حتما بعد سقط سونو بده و ...

هیچ متخصصی منو راهنمایی نمیکنه با هزار تا دکتر حرف زدم هیچ کدوم راهنماییم نکردن واقعا نمیدونم چیکار کنم😭

هیچکس راهنماییم نمیکنه منم بنا ب دلایلی ب انجام اینکار مجبور شدم راهنمایی شما باعث میشه حداقل کمتر ا ...

برو بیمارستان دولتی نامه میدن بستری میشی  

چند ساعته سقط میشه 

ی شبم اونجا میخوابی ک تخت نظر باشی 

میتونید شما بخواهید میتونید من اهل قسم دادن نیستم ها اما این ایام متعلق به سه ساله اباعبدالله ست متو ...

من تو این شهر کاملا تنهام و کلا ۲۰ سالمه اگ همسرم تو این راه حمایتم نکنه نمیتونم وگرنه کی میتونه از بچه خودش راحت بگذره حالا این کوچک ترین مشکله مسائل دیگه ام هست ک واقعا این کارو غیر ممکن میکنه