2777
2789
میدونم گلی💜💜💜حست میگه چرا از من خوشش اومده بود؟ جدیده ازم خواستگاری میکنه؟بهم پیشنهاد میده؟ تعص ...

ببین ممکنه اشتباه باشه ببخش 

از چهرت و رفتارات خوشش میاد اینکه ادا در نمیاری و خودتی

خاستگاری‌ میکنه صبرکن هنوز با خانوادش حس‌میکنم صحبت‌نکرده 

نه اذیتت نمیکنه 

راجب پیشنهاد دادن هم حسی ندارم

یه دختر28 ساله شیطون😊
حس‌پسرخالم بهم‌چیه؟ و دیشب یکم‌باهاش هم‌کلام شدم چی راجبم فکر میکنه ؟؟

دور پسرخالتو خط بکش تو دختر مهربونی هستی و خدا ینفرو برات درنظر داره که همه چی تمومه ناراحت نشی گلی ولی حسم به پسرخالت اصلا مثبت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسن هستیم اتفاقا خیلی مهربون و شوخه

خب همسن باشید من حسم میگه دوستت نداره و باید مراقب خودت باشی کلمه ی شیطان تو ذهنم میاد یا پسر شیطونیه یا دو رو هست اگ دوست داشتی تو خصوصی اسمشو بگو شاید حسم دقیق تر شد ناراحت نشی گلی💜💜💜بیا خصوصی

حس می کنی شرایطش برای ازدواج جور نیست؟ حست میگه چه مدت دیگه ازدواج میکنه؟ چطور میشه که ازدواج میکن ...

وااای دختر آروم

ازدواج میکنه ولی حسم میگه با تو نه

زندگیش هم معمولی 

شرایطش بد نیست

یه دختر28 ساله شیطون😊
وااای دختر آروم ازدواج میکنه ولی حسم میگه با تو نه زندگیش هم معمولی  شرایطش بد نیست

گلی میخوام بدونم چی میشه که تن به ازدواج میده؟

گفتی اهل رابطه جدی نیست در حد دوست دختریه

منو فراموش می کنه؟پشیمون نمیشه؟

گلی میخوام بدونم چی میشه که تن به ازدواج میده؟ گفتی اهل رابطه جدی نیست در حد دوست دختریه منو فر ...

فراموشت میکنه همون بهتر که بکنه چون خوشم نمیادازش  با اینکه ندیدمش نمیدونم چرا حس بدی داره

بخاطر اسرار خانوادش و هوای نفس ازدواج میکنه

پشیمونیش هم دیکه سودی نداره تو لیاقتت بالاتر از اونه و وقتی ازدواح کردی از اون خوشبخت تری ان شالله 

یه دختر28 ساله شیطون😊
فراموشت میکنه همون بهتر که بکنه چون خوشم نمیادازش  با اینکه ندیدمش نمیدونم چرا حس بدی داره بخا ...

مرسی گلی به خاطر قلب پاکت💜💜💜

اسرار خانواده برای ازدواج؟چرا مگه فامیله؟ینی با کسی ازدواج میکنه که دوسش نداره؟

حست میگه اینی که جدیدا ازش خوشم اومده پسر خوبیه؟قبولش کنم؟

مرسی گلی به خاطر قلب پاکت💜💜💜 اسرار خانواده برای ازدواج؟چرا مگه فامیله؟ینی با کسی ازدواج میکنه که ...

حس من کلا از سوالات هنگ کرد😂

این فقط یه حسه

نه ربطی به فامیل نداره ممکنه غریبه باشه

با کسی ازدواج میکنه که دوستش داره ولی عاشقش نیست 

نمیتونم بگم اعتماد کن بهش یا نکن ولی کلا به پسرا اعتماد نکن و دلبسته نشو بهشون عشق واقعی خیییلی کمه

یه دختر28 ساله شیطون😊