2777
2789
عنوان

مشکین تاژ که بود و چه کرد؟؟

353 بازدید | 17 پست

بچه ها همه جا پر شده از مشکین تاژ و شوهرش

یکم توضیح میدین؟

تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫

همون زن علی؟

والا من از اول شک داشتم بهش. گندش درومده؟

تو مدت کوتاه عضویتش کلی اتفاق براش افتاده بود کلی تاپیک پر بازدید داشت

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون زن علی؟ والا من از اول شک داشتم بهش. گندش درومده؟ تو مدت کوتاه عضویتش کلی اتفاق براش افتاده ب ...

آره یکم توضیح میدین دربارش؟؟

تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫
یعنی چی اولین باره میشنوم

کاربر نی نی سایت

می گفت خانواده شوهرم بهم می گن انقد خوشگلی که وقتی کسی میاد برو تو اتاق بیرون نیا کسی نبینتت.

بعد فکر کنم گفت شوهرش با دخترخالش بهش خیانت می کرده.

یا اگه اشتباده نکنم گفت ازدواج دومش بوده.

من باور نمی کردم حرفاشو

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

بچه ها اگه داستان زندگی دوس دارین بیاین تاپیک آخرم رو بخونین نظر بدین ممنون

کاربری دروغگو و روانپریش که دم به دقیقه پربازدید میشد میمون😑😬😬

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
مایع لباسشوییه

😂😂😂😂😂

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
کاربری دروغگو و روانپریش که دم به دقیقه پربازدید میشد میمون😑😬😬

بنازم به این توضیح دادن😂😂👏🏻👏🏻

وای من فک کردم شرکت تاژ دیگه مشکین تاژ نمیزنه🤣😐

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕