2777
2789
عنوان

سو استفاده‌ی کثیف 😐

243 بازدید | 6 پست

من یه دخترخاله‌ی کوچیک دارم و خیلی هم دوسش دارم و باهاش خوبم والا تا حالا از گل نازک تر بهش نگفتم، امروز خواهر بزرگش که ازم سه سال کوچیکتره اومده به من میگه: آبجیم در گوشم گفته که بهش گفتی خاک تو سر. من گفتم بچه‌ی کوچیکه دیگه ولی مشخصه یکی این حرفا رو یکی گذاشته تو دهنش عزیزم، یه جورایی بهش کنایه زدم اونم خوب به خودش گرفت و عصبانی با بچه رفت، بعد ماجرا رو برای خالمم تعریف کرد که دخترخاله کوچیکم به دخترخاله‌ی بزرگم چی گفته، توی حیاط رفتم دیدم داره بهش میگه: مگه بهت نگفت خاک تو سر؟ 

و داشت پرش می‌کرد بچه رو، واقعا باید چیکار کنم؟ دنبال شره و می‌خواد داستان درست کنه انگار! 😑

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال چند سالتونه؟

نمیتونم بیخیال شم تا حالا خیلی با کارهاش کنار اومدم، یه بار برام حرف در آورده بود که به خالم ناسزا گفتم در حالی که اصن همچین کاری رو انجام نداده بودم. 

الان داره از بچه کوچیک سواستفاده می‌کنه و حرف می‌ذاره دهنش🤌🏻😑

سو استفاده ی تمیز هم داریم مگه؟! 

ولی این یکی خیلی کثیف بود، حرف گذاشتن تو دهن بچه، اونم بچه‌ای که من چقد دوسش داشتم، از اون به بعد هر وقت بچه رو ببینمم یاد حرف دخترخالم میوفتم اعصابم خرد میشه.