2777
2789

شده هدفتون از موفق شدن در یک زمینه ای شنیدن یک حرف ناروا یا قضاوت بی جا نسبت به خودتون باشه؟

این خیلی خوبه که موفقیت برای دل خود آدم باشه و به قضاوت دیگران اهمیت ندی...ولی به هر حال هر کس میتونه براش پیش اومده باشه که یه کاریو برای جزوندن و انتقام و حرص درآوردن کرده باشه

بگید چی بوده و برای چه کسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید تو زمانش برام اهمیت داشت، یه موقعیت کاری بود که با بی انصافی منو ازش محروم کردن، من تمام انرژیمو روی آموزش یه مهارتی گذاشتم، اوایلش همش برای خودم فکر میکردم وقتی به این مهارتم نیاز پیدا کردن چجوری جوابشونو بدم که دلم خنک بشه، یا برم تو شرکت رقیبشون و از این فکرا، دو سال بعدش تو اون زمینه (یه کار کامپیوتری) انقدر مهارتم زیاد شد که بهم کار های جنبی پیشنهاد میشد، اتفاقا همون آدما هم به همین برنامه نیاز پیدا کردن، دقیقا موقعیتش بود که بزنم تو صورتشون، ولی دیدم اصلا همین که اون موقعیت نشد و باعث شد این مسیرو بیام برام خوش آیند تر هم شده. دیگه چزوندنشون برام هیچ جذابیتی نداشت. حتی اون موقعیت کاری هم دیگه برام جذابیتی نداشت