2777
2789
عنوان

کلافه شدم از خونه موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 30 پست
تو خونه خودتو مشغول کن با فیلم و کتاب و آشپزی و... بشینی حرص بخوری هیچی عوض نمیشه جز اینکه خودت اعصا ...

این کارارو همیشه انجام میدادم الان وااااقعا حس انجام کارای همیشگی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس ندارم تنها بیرون رفتنو،حالم بیشتر گرفته میشه

خاهرنداری باخاهرت برو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یه چایی دم کن یه کاسه آجیلم بزار بشین پا تلوزیون هیج جا خونه خودادم نمیشه 

باور کن زیاد از حد خونه موندم دیگه

امسال هر برنامه ای بود کنسل شد

قرار بود برم تهران پیش دوستم گفت خودم میخوام بیام پیشت دیگه نرفتم حالا اونم میگه نمیتونم بیام این تازه یکیشه

خواهرم کوچولوئه ۱۲ سالشه

ای بابا😣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم تازه من مجردم .از بابام میترسم وگرنه همین الان لباس میموشیدم میرفتم بیرون

من محدودیت بیرون رفتن ندارم،راحت میتونم هر جا برم ولی هیچ کس نیست ک حتی برم خونه دوستی کسی🤦🏻‍♀️

باور کن زیاد از حد خونه موندم دیگه امسال هر برنامه ای بود کنسل شد قرار بود برم تهران پیش دوستم گفت ...

ما اصفهان هستیم محلمون کنار منار جنبانه اما اصلا نرفتم یه وقتی با دخترم میرم پارک تازه خانوادمم تصادف کردن پدر ومادر و... ندارم برم خونشون همش خونه هستم

ما ماشین داریم بیاید باهم بریم تفریح

هیکل بد و شیر شما هیچ ربطی ب زایمان شما نداره عزیزم  تغذیه و رعایت های شما بعده زایمان نوع هیکل شمارو میسازهبرای شیر هم بعضی خانما شیرشون کم هست بعضی زیاد!! من هزارتا سزارینی دیدم با شکم های تخت و همینطور هزارتا سزارین دیدم با شکم های اویزون(خاهشا اطلاعات نداری از سزارین بد نگو)  هیکلت دست خودت تلاش های بعده زایمانته..من سزارین بودم شب قبلش شیو کردم صبح ارایش کردم موهامو بافتم لباس تمیز پوشیدم رفتم بیمارستان بعدم اتاق عمل و چنددقیقه بعد نینی بغلم و عکس سلفی هم انداختم بعده زایمان هواسم ب تغذیه و خوراکم بود ورزش هم گاهی میکردم الان هم ۶۰کیلوهستم(من طرفدار سزارین یا طبیعی نیستم هرخانمی حق انتخاب نوع زایمان خودشو داره بعضیا طبیعی بعضیا سزارین جفتش محترمه و البته هرکدوم سختی خودشو داره)