2777
2789

بگین دور هم حال کنیم😜

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞

ندیدم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بايد لباساي نوشونو بپوشن حتي اگه مناسب فصل نباشه ...اينحا سگ لرز ميزنن مردم اونوقت يه سريا مانت ...

والاا بوخوداا🤣

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞

دوازده ماهه سال یه حالمو نپرسیده بعد عید که میشه از این پیام فورواردیا که میگه بهار امد و دوستی ها پر رنگ شد بلبل غزل خان امد و زهر مار شد تهشم نوشته عیدتون مبارک.عیدتون‌مبارکو کوفت

دوازده ماهه سال یه حالمو نپرسیده بعد عید که میشه از این پیام فورواردیا که میگه بهار امد و دوستی ها پ ...

واااای چقد باحالی تو❤

خواهرم سال به دوازده ماه یه بار هم زنگ نمی زنه احوالی بگیره سال نو چون میخواد بره خونه فامیل شوهرش خ ...

بنظرم کار خوبی کردی

بهش بگو برو همونجایی که این ۱۲ ماه بودی😏

وای اینکه حوصله ندارم دعوت کنم ویلا هی زنگ میزنن  

وای خدای من پرنسس حوصله نداره دعوت کنه ویلاشوووون 

زنگ میزنن عیدو تبریک بگن یا باهات حرف بزنن عزیزم چه ربطی به دعوت به ویلا داره اخه 😂 والا اگه بدونن همچین برداشت تخیلی داری 😄 

من عمم تازه النگو طلا گرفته تو این چن روز که میدیدمش استینش تا ارنج بالا داده بود🤣